FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu, despre un jucător esențial al lui CFR Cluj: „Vrea să facă lucruri de care nu e capabil. Nu a jucat bine”

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre Ciprian Deac (34 de ani, extremă dreapta), unul dintre cei mai importanți oameni din lotul ardelenilor. +49   FOTO
Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre Ciprian Deac (34 de ani, extremă dreapta), unul dintre cei mai importanți oameni din lotul ardelenilor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 08:04 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 10:03

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre Ciprian Deac (34 de ani, extremă dreapta), unul dintre cei mai importanți oameni din lotul ardelenilor.

  • După ȚSKA Sofia - CFR 0-2, Deac și-a criticat propriile prestații din ultima perioada;
  • „De două luni de zile nu joc nimic, nu știu ce se întamplă cu mine. Sunt foarte realist”, a declarat „decarul” campioanei.

CFR Cluj. Dan Petrescu, despre Ciprian Deac: „Poate să joace mai bine”

„Ciprian are o calitate foarte mare. Mă bucur că Deac a ajuns la o asemenea maturitate, pentru că eu zic că are dreptate. Nu a făcut nişte meciuri foarte bune, nici măcar cu ȚSKA, cum toată lumea spune.

Dacă spuneam eu ce a zis el, poate spunea cineva că am ceva cu Deac. A spus-o el și e foarte bine. Cred că poate să joace mai bine. Are şi el o vârstă, într-adevăr, a recunoscut, vrea să facă lucruri pe care nu poate să le facă, dar, fără Deac, CFR nu ştiu ce ar face. Ar fi foarte greu pentru noi să jucăm fără Ciprian, asta e realitatea. E un jucător tânăr la cum se pregăteşte", a declarat Dan Petrescu, potrivit Telekom Sport.

GALERIE FOTO ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

+45 FOTO

VIDEO Dan Petrescu, despre Ciprian Deac: „Nu el a fost cel mai bun de pe teren”

Citește mai multe articole despre partida ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

ȚSKA Sofia contestă victoria lui CFR Cluj: „Ne-au păcălit! Noi am fost mai buni”

Marius Bilașco se teme: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare! Am trecut prin mulțime, luni sau marți vom face o nouă testare”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
zagna
zagna  •  24 Octombrie 2020, 17:17

De Vinicius ce zici, te-a scos anul asta, iar anul trecut l-ai trecut rezerva...

347655969058390
Ion Popescu  •  24 Octombrie 2020, 14:10

Petrescu este un antrenor foarte bun, dar ne lipsesc jucatorii. Ce sa mai zicem de Lucescu ! Mai avem si alti antrenori buni, dar de ce nu avem jucatori ?

189254898748309
Claude SH  •  24 Octombrie 2020, 13:14

Dane, spune-i lui Deac sa ia lângă el doi jucători și sa antreneze cornere si lovituri. Măcar dacă el lipsește din echipa sa avem cine sa dea centrarea

Vezi toate comentariile (13)
Comentează