FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu a lămurit situația lui Emmanuel Culio: „Nu se lasă! Informația a fost dată greșit”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 19:00

Juan Emmanuel Culio (36 de ani) a anunțat că partida CFR Cluj - Astra de luni va reprezenta ultimul său meci la campioana României. În cadrul unei coferințe de presă, Dan Petrescu (51 de ani) a mărturisit că încă mai speră ca argentinianul să-și schimbe decizia.

„Eu tot mai sper că se răzgândeşte. Informaţia a fost greşit dată. Culio nu se lasă de fotbal. Culio merge în Argentina să joace fotbal. El pleacă de la CFR, dar nu se lasă de fotbal. Pleacă de la CFR din motive personale şi de aceea eu încă mai sper, 1%, poate reuşesc să-l întorc. El nu merge acolo să se lase, el vrea să joace fotbal, vrea să mai joace, cel puţin până în vară.  

Apoi, el vrea să ia carnetul de antrenor, aşa mi-a promis şi să vină antrenorul meu secund. Dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă atunci când eşti jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu. Trebuie să te sacrifici, trebuie să faci sacrificii. 

Aproape plângea, a mai plâns. Plânge, vă daţi seama, că e un jucător care îşi dă viaţa şi n-a venit aici decât cu un scop, să joace fotbal. N-a venit să facă altceva. Nu e nici mercenar, el a venit să joace fotbal cu inima, cu sufletul. Şi-a dat viaţa şi i-a rămas şi lui în suflet această echipă”, a spus Petrescu, în cadrul conferinței de presă de azi. 

Match Preview CFR Cluj - Astra: 

Vezi și: 

CULIO SE RETRAGE // VIDEO Dezvăluiri din interiorul clubului despre retragerea lui Emmanuel Culio: „Lasă-mă, nu mai pot să te văd plângând! » Ce i-a promis Dan Petrescu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
markksson
markksson  •  16 Decembrie 2019, 06:59

Bursucul spune ca are aceleasi sanse sa il intoarca pe Culio cat avea sa ii bata pe Celtic [1%]. Dupa logica asta, Culio e ca si ramas!

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  15 Decembrie 2019, 20:55

Cu siguranta cel mai important stranier care a jucat in Romania in ultimul deceniu. Un fotbalist foarte bun, determinant pentru CFR in multe intalniri dificile. Nu putem decat sa-i multumim pentru ce ne-a ararat pe teren si in fara acestuia. Bravo Culio!

antalmihai
antalmihai  •  15 Decembrie 2019, 20:54
Postat de crownprinz pe 15 Decembrie 2019, 19:51

atata timp cat nu o sa mai joace niciodata in Romania culio este ca si cum s-ar fi retras.

corect. in rest nu exista... din pacate pt. el ! altfel era mult, mult mai departe... nu ca nu ar merita...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close