FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cosmin Contra are zilele numărate la Dinamo! Cine e antrenorul dorit de Pablo Cortacero: implicat într-un scandal cu Florin Andone

Cosmin Contra, antrenor Dinamo
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 17:42 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 18:11

Scaunul lui Cosmin Contra (44 de ani) se clatină după ce Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive. În cazul unei despărțiri de „Guriță”, șefii spanioli ai clubului au o variantă de înlocuire a antrenorului român: Jose Luis Oltra (51 de ani).

În acest moment, Cosmin Contra încă beneficiază de încrederea șefilor lui Dinamo, însă în eventualitatea plecării actualului antrenor, spaniolii știu deja pe cine vor instala în locul său. Este vorba despre Jose Luis Oltra, apropiat al lui Pablo Cortacero și fost antrenor la echipe precum Levante, Deportivo La Coruna, Almeria, Cordoba sau Granada.

Cosmin Contra, declarație categorică despre plecarea de la Dinamo: „Am vorbit acum cu directorul sportiv”

Jose Luis Oltra, varianta de rezervă pentru Dinamo

Oltra a antrenat 13 echipe în cariera sa, petrecând în medie un singur an la fiecare dintre acestea. Cea mai longevivă aventură a lui Oltra a fost la Cordoba, unde a condus echipa între iulie 2015 și noiembrie 2016. 

La Cordoba, Oltra l-a avut sub comanda sa pe Florin Andone, cu care a intrat într-un conflict la vremea respectivă. Cearta dintre cei doi începuse de la o glumă făcută de jucătorul român în timp ce antrenorul încerca să explice un exercițiu - detalii AICI.

Jose Luis Oltra este unul dintre preferații lui Pablo Cortacero. Atunci când acesta din urmă a încercat să preia echipa spaniolă Almeria, tot Oltra era în capul listei posibililor antrenori. 

EXCLUSIV Cosmin Contra are zilele numărate la Dinamo! Cine e antrenorul dorit de Pablo Cortacero: implicat într-un scandal cu Florin Andone
Jose Luis Oltra în 2012, pe când o antrena pe Deportivo La Coruna // foto: Guliver/gettyimages

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Dinamo mai are nevoie de timp. E o victorie mare, dar sper să rămânem cu picioarele pe pământ!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Florin Prunea, dezvăluiri din interior: „La Dinamo sunt probleme extrasportive! E grav, irespirabil”

Alb-roșii, criticați dur de o emblemă a clubului: „Deportivo Dinamo București, niște râși! Bocceluța pe spinare și valea!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  26 Octombrie 2020, 01:34

Cred ca asta sa vrut din start, aducerea unui antrenor iberic, se vede clar ca fotbalisti astia vor sa scape de Contra, probabil sau saturat sa-i mai minta cu plata salariilor amanate. Contra nu e antrenor, e strungar mai degraba. Sunt de acord cu Oltra sa vina. Dar era mai bine daca il aduceau pe Rednic, e singuru care poate salva iar Dinamo si reconstrui echipa.

creeperno
creeperno  •  25 Octombrie 2020, 22:37

Smurdul sau Rednic sa vina

valiomanid
valiomanid  •  25 Octombrie 2020, 21:22

Si uite asa a mai iesit un articol ! Jurnalistul cauta ce antrenori sunt amici cu patronul si il " transfera" la echipa respectuva.Daca nu-i iese, apare alt articol cu titlul..rasturnare de situatie...:)))Adica s-a rasturnat ceva ce nu a fost ! :))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează