FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Încă un caz de coronavirus la Craiova » Antrenorul Cristiano Bergodi a fost confirmat pozitiv și va fi internat

Cristiano Bergodi are coronavirus! +39   FOTO
Cristiano Bergodi are coronavirus!

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 10:38 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 14:03

După ce a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj, CS Universitatea Craiova are parte de o nouă veste proastă: Cristiano Bergodi are coronavirus!

UPDATE. "Sunt deja internat, nu știu cât timp voi sta aici. Dar nu am niciun simptom, starea mea generală este bună, mă simt foarte ok", a spus Bergodi într-o scurtă discuție cu directorul Gazetei, Ovidiu Ioanițoaia. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Într-un comunicat postat pe Facebook, Craiova a anunțat că un membru din staff are COVID-19 și că este asimptomatic. Surse GSP.ro din cadrul clubului au confirmat că este vorba despre antrenorul italian Cristiano Bergodi (50 de ani).  Acesta va fi internat azi într-un spital din Craiova, așa cum prevede procedura. 

În urma testului COVID-19 efectuat ieri, întreg lotul de jucători este NEGATIV, în timp ce în rândul staffului tehnic a fost depistat un caz pozitiv. Din fericire, colegul nostru este asimptomatic
-comunicat Craiova

Oltenii au efectuat ieri testele pentru COVID-19, iar azi au primit rezultatele, iar antrenorul venit în Oltenia în luna mai a fost confirmat pozitiv. Pe 20 iulie, acesta a avut un test neconcludent, dar la repetare a ieșit negativ. 

Astfel, acesta este al patrulea caz de COVID-19 de la Craiova, după Lucian Pretorian, team manager, Gheorghe Ciurea, antrenor secund, și Cornel Blejan, preparator fizic. 

Formația de pe locul 2 din Liga 1 mai are un meci de jucat din acest sezon, restanța cu Astra, LPF urmează să primească azi rezultatele testelor COVID-19 de la Astra și, înainte să apară cazul de coronavirus de la Craiova, avea de gând să programeze meciul joi.

6 victoriiși o înfrângere are Bergodi la Craiova

VIDEO. Show pirotehnic făcut de fanii Craiovei chiar dacă echipa a ratat trofeul

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Prima plecare de la Craiova după ratarea titlului! Echipa a anunțat despărțirea

Ce urmează pentru CS Universitatea Craiova, după ratarea titlului: avantajele pentru sezonul viitor, ce jucători pot pleca și pe ce posturi vrea Bergodi întăriri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (185)
martipan1
martipan1  •  05 August 2020, 22:12

ma gaina daca CFR juca infestata atunci infecta mai multi jucatori care au fost in contact direct cu ei ,oare de ce toate cluburile din play-off care au avut jucatori sau din staff cu covid se testau saptamanal iar clona desi a avut 3 oameni cu covid nu s-a testal de 2 saptamani?

pirucul
pirucul  •  05 August 2020, 21:50
Postat de Roman Adrian pe 05 August 2020, 16:55

Poate CFR-UL a jucat infestata cu Craiova și a raspandit virusul. Bergodi poate a luat virulul de la CFR.Sa se faca anchetă.

poate era infestat deja la partida cy cfr dar de dragul titlului nu s-au mai testat oltenii.

prazburg1948
prazburg1948  •  05 August 2020, 20:11
Postat de fcu1948 pe 05 August 2020, 13:50

Nu știam ca s-a deființat Liga 2, bine ca m-ai anunțat! Știi tu, Liga aia in care a fost clona băgată direct in 2013 când s-a infiintat! Prefer sa țin cu o echipa corecta și cinstita care reîncepe din Liga 4 și promovează pe merit chiar dacă mai greu, decât sa Ader la un proiect clădit pe abuz, ilegalitați și minciuni. Chestie de principii, nu ai cum sa înțelegi....

Mititelu a retrogradat pe teren, a fost dezafiliat corect dupa care a intrat si el direct in liga a 2-a, ai uitat? =)) aia a fost a 2-a echipa cu care a intrat in faliment. Acum lucreaza la a 3-a. Bafta corectilor la promovare, dar o sa fie foarte greu.

Vezi toate comentariile (185)
Comentează