FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE. EXCLUSIV Cum și-a bătut joc Dinamo de puștiul de care se roagă să revină la echipă: „S-a dus la Săftica și m-a sunat, plângea!” + ce îi făcea Bratu

Florin Bratu e acuzat de tatăl lui Ion Gheorghe +27   FOTO
Florin Bratu e acuzat de tatăl lui Ion Gheorghe

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 01:55 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 16:43

Mijlocașul dreapta Ion Gheorghe (20 de ani) impresionează la FC Voluntari, iar Dinamo, clubul la care a crescut, a activat clauza de răscumpărare de 50.000 de euro.

Prezent la GSP LIVE, Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a vorbit despre cum a fost tratat mijlocașul de club.

VIDEO. Gabi Răduță, detalii despre Ion Gheorghe 

„Nimeni nu i-a dat nicio șansă. Eu am spus că e un copil bun, că poate să ne ajute. Acest copil a fost dat afară de la antrenamente, de la Săftica. Avea 19 ani, terminase junioratul și trebuia să plece cu echipa în cantonament. Nu mai știu cine era antrenor. Bratu era? Nu mai știu. 

El și tatăl lui m-au sunat pe mine și mi-au zis «Domnule Gabi, ce facem?». Antrenorul a vrut să-l ia în cantonament, dar a fost etichetat de club ca un copil fără perspective. Cine? Cei de la scouting, directorul. Ei se ocupau de echipa mare. S-a dus la Săftica și m-a sunat, plângea. Mi-a zis că i s-a închis poarta în nas și i s-a spus că nu e jucător la prima echipă. El terminase junioratul și mai avea contract cu Dinamo. Era jucătorul primei echipe în situația asta.

GSP LIVE. EXCLUSIV Cum și-a bătut joc Dinamo de puștiul de care se roagă să revină la echipă: „S-a dus la Săftica și m-a sunat, plângea!” + ce îi făcea Bratu

El iubește Dinamo, nu are nimic cu Dinamo, dar nu știu dacă vrea să revină. Cei din club nu s-au comportat bine cu el. Dacă revine mi-e frică să nu se ducă cu 2-3 ani în spate”, a spus Gabi Răduță la GSP LIVE.

„Bratu îl chema la alte ore”

Marian Gheorghe, tatăl mijlocașului, a intervenit și el la GSP LIVE. Acesta a spus că, în anumite condiții, jucătorul ar reveni la Dinamo și l-a acuzat pe Florin Bratu, fostul antrenor al „câinilor”. 

VIDEO. Marian Gheorghe îl acuză pe Florin Bratu 

Nu excludem posibiltiatea de reveni la Dinamo, dacă va fi tratat corect. E dinamovist pur sânge. Să vedem ce se va întâmpla, depinde. Ne-a contactat cineva de la Dinamo și a rămas să discutăm, după finalul sezonului, condițiile în care se va întoarce la Dinamo. Dacă ni se promite că va juca și va avea parte de alt tratament... Vrem să punem totul pe hârtie. 

A fost foarte caustic domnul Bratu, deși spunea la televizor că îi pare bine că Dinamo a activat clauza. Îl chema pe Ionuț la Săftica la alte ore. Nu se antrena cu echipa mare. Îl chema invers, ca să nu vină cu un coleg. Noi stăm în Berceni. Mergea cu metroul până la Aviatorilor și de acolo lua un maxi taxi. Am spus asta ca să înțeleagă de ce e sceptic privind revenirea la Dinamo. Nu dau vina pe nimeni, nu exagerez.”, a spus Gabi Răduță la GSP LIVE

Gheorghe a jucat la Dinamo până în 2018, fiind campion la juniori. În Liga 1 a evoluat doar în sezonul 2017-2018, bifând 4 meciuri. A plecat în 2018 la FC Voluntari și a jucat până acum 64 de meciuri. Are patru goluri, toate în acest sezon..”, a declarat Marian Gheorghe. 

FOTO. Imagini tari de la Clinceni - Dinamo 1-3 

+23 FOTO

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupa României

 Citește mai multe știri despre Dinamo:

Episod șocant la Dinamo: 3 juniori, aproape să fie călcați de mașină: „Făceau autostopul. Seara n-aveau ce să mănânce”

Cine îl vrea pe Gabi Tamaș la Dinamo + surpriză pentru finalul acestui sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Iulie 2020, 10:37
Postat de chiorul pe 07 Iulie 2020, 17:29

Acum să nu se supere nici Ion Gheorghe, nici părinții lui și nici nea Găbelu', dar să nu ne închipuim acum, că venind DOAR Ion Gheorghe la echipă, săltăm de pe 7 în play-out, pe 1-2 în play-off!!! Este un jucător bunicel, cu oarecare perspective, dar nu trebuie prezentat ca un "fenomen" că nu e... Într-adevăr, față de ce dispune Dinamo la ora actuală pe post și în tot lotul, Gheorghe e un "pui" de Messi!?! Dar să nu exageram... În anii 2000 (nu vorbesc de vremea lu' Lucescu sau alți ani demult apuși) cu cifrele astea, dacă te transferai la Dinamo, puteai spera în cel mai bun caz, să prinzi un loc pe bancă... Ca și concluzie (părere personală), am decăzut cam mult și cam abrupt, dacă facem din Ion Gheorghe un "caz"...

Ion Gheorghe nu e un caz . Cazu trebuie privit ca o ,,filosofie de dezvoltare a unui club . Asta daca ai minim doi neuroni functionali.

portardelegenda
portardelegenda  •  08 Iulie 2020, 10:31
Postat de zorrozabal pe 07 Iulie 2020, 20:56

Faceti abstractie de doi factori nocivi!Unul din exterior Becali,si altul ca sa zic asa, din interior,Cornel Dinu!Echipa incepuse bine:prima victorie acasa cu Viitorul,un 3-3 pe terenul fcsb dar...Becali apare la GIGI SPORT1 si il oferteaza pe Nistor!In direct si la ora de maxima audienta!Ca are nevoie de el in preliminarii!Iar Nistor a pus botul-pus la cale si de nasul sau,Pintilii-si i-a destabilizat vestiarul lui Bratu,ca el vrea sa plece la fcsb!Al doilea factor nociv-ca de obicei,guru-ul Cornel Dinu-caruia i s-a parut ca Bratu l-a luat in deradere si apoi s-a pus cu intrigile pe el!

Desigur Bratu , daca nu se intampla ca Nistor sa puna botu si nu intervea Dinu probabil castiga Liga Campionilor din urmatorul sezon iar marmota invelea ciocolata in staniol. Ca o parere personala lui Bratu îi recomand cu caldura un consult psihologic , eventual sa vorbeasca si cu paranoicul Dan Petrecu sa i tina un loc la rand ca e coada mare si el s a pus la coada mai de mult. Pe scurt cand nu ai curaj sa ti asumi nereusitele nu ai cum sa progresezi si deci nu ai ce cauta in meseria asta

amicu
amicu  •  08 Iulie 2020, 07:50
Postat de Mihai Dinu pe 07 Iulie 2020, 20:40

Venirea lui Florin Bratu s a produs (feb.´18) o data cu ratarea play off-ului. Era antrenorul ce castigase titlul national la U 21 in dauna Viitorului. Omul potrivit ptr. Dinamo de a face o noua echipa, asta in conditiile in care Dinamo ratase play off-ul iar Viitorul (echipa invinsa de Dinamo in finala U21) prinsese play off-ul cu 6 titulari ce pierduse finala. Era omul potrivit si ce face d-l Bratu?...exact ce trebuie facut, incepe reconstructia echipei, probeaza jucatori si echipa incepe sa arate a DINAMO -combativa, ofensiva. Vine pauza de vara (sperantele mele la cote inalte, abisale ´in sfarsit omul ce vrea binele echipei si in subsidiar, i ar creste si lui cota dupa titlu la U21 ) conducerea clubului ii da ´mana libera´ si ce face d-l Bratu?...se asociaza cu anumiti impresari-AMP- face transferuri dubioase ca valoare si echipa este slabita si financiar si ca joc. Mare dezamagire!

bratu este zero ca antrenor. Daca turrisul ramanea pe mainile lui, nu prindea play-offul. La aerostar a fost avion esuat :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează