FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Udrea, comentariu acid după ieșirile nervoase de la CFR Cluj: „Singurul șmecher din campionatul proștilor e Dan Petrescu?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 11:02

Dacă ești mare antrenor și ai rezultate bune, nu înseamnă că îți poți permite să faci și să zici orice, iar nimeni să nu ia nicio măsură. Este cazul lui Dan Petrescu și a tot ceea ce s-a întâmplat înainte, în timpul și după meciul care a închis prima etapă de play-off, CFR - Astra 2-1. În ordine cronologică:

1. Sfidează contractul de drepturi TV

Televiziunile plătesc 28 de milioane de euro pe an cluburilor din Liga 1, în baza unui contract semnat în vara anului trecut și care stipulează clauze clare. Una dintre acestea obligă antrenorii principali să ofere un scurt interviu și înainte de meci. Luni seară, la Cluj, Dan Petrescu a sfidat televiziunile care plătesc zeci de milioane și n-a venit la interviu. Fiindcă n-a vrut. Argumentul? Era într-o ședință cu jucătorii! Șmecherie, nu?!

2. Protestează non-stop

În timpul meciului, Petrescu și-a pierdut iarăși controlul pe margine. A protestat vehement, mult dincolo de limita regulamentului, la o fază la care, atenție!!!, a solicitat penalty, deși decizia corectă era fault în atac. A primit cartonaș galben, deși ar fi trebuit eliminat, așa cum a susținut la Telekom Sport și Cristi Balaj. Dar a fost lăsat pe bancă, în vreme ce alți tehnicieni, pentru derapaje mult mai puțin grave, vezi cazul lui Edi Iordănescu, au încasat eliminare și au stat prin tribună următoarele două jocuri. În schimb, doar Petrescu e șmecher și, deși protestează în continuu, e tratat cu blândețe de arbitri.

3. Defăimează competiția

Declarațiile de după meci, făcute la flash-interviu și, apoi, la conferință, sunt inacceptabile. `Ce campionat de proşti e ăsta? Campionatul proştilor. Noi suntem proşti, cine a făcut regulamentul, şi mai proşti. Dă-o dracu' de aici, ne batem joc de fotbal! Ce vrăjeală e asta? Nu se poate aşa ceva! Când am văzut golaverajul în play-off am rămas şocat, 0-0. Păi, unde sunt golurile pe care le-am dat? Lăsaţi-ne măcar golurile pe care le-am dat! Ce dracu', le-am dat degeaba?” au fost o parte din afirmațiile făcute de Petrescu.

Concluzia

FRF și LPF au datoria, nu doar morală, să se autosesizeze și să ia măsuri împotriva lui Dan. E problema lui Petrescu dacă își permite să denigreze competiția pe care a câștigat-o de două ori și să se autointituleze, practic, campionul unei Ligi a proștilor, dar cele două foruri trebuie să protejeze imaginea fotbalului. Altfel, înseamnă că Petrescu chiar are dreptate și, într-un campionat în care toți, jucători, antrenori, spectatori, arbitri, conducători, FRF, LPF și ziariști, suntem proștii proștilor, el e singurul șmecher! 

Citește și:

Dan Petrescu nu s-a mai putut abține: „Ăsta e campionatul proștilor, nu suntem normali! Mi-ați luat și golurile!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
105662257060988
Eugen Qy  •  04 Martie 2020, 17:49

De ani de zile tot scriu , ca ACEST sistem e o TAMPENIE CRASA ! Daca vrei play off si play out atunci faceti, Ligo fata si tu federatie, cate un CLASAMENT cu doar rezultatele celor care se lupta in fiecare dintre cele 2 sisteme ! Injumatatirea punctelor si anularea realizarilor de pe tabele creeaza un discomfort psihic URIAS atat pentru jucatori si antrenori(mai ales) cat si pentru toti cei care urmaresc cu atentie, chiar si ACEST extrem de slab FOTBAL romanesc ! Dar mult mai bine ar fi fost ca primele 8 echipe sa dipute un sistem de cupe in cate 2 manse (inclusiv FINALA Campionatului), astfel : prima cu a8a, a2a cu a 7a; a3a cu a 6a si a4a cu a5a, apoi invingatoarea din meciurile 1-2 cu cea din meciurile 7-8; iar invingatoarea din meciurile 3-4 cu aceea din meciurile 5-6 si binenteles FINALA CAMPIONATULUI intre invingatoare... Oricum actualul sistem competitional fura rezultatele tuturor echipelor !

1018389941534693
Reti Robert  •  04 Martie 2020, 17:12

Dar o sesizare catre domnul Udrea cine *** poate sa faca? *** Lui cine ii poate retrage postul de jurnalist?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icostin66
icostin66  •  04 Martie 2020, 16:41

Cine este acest Dan Udrea?! Este ultima ''scula'' folosita impotriva franarilor?! Cum isi permite acest *** sa traga de urechi un antrenor care nu este sclavul nimanui, care spune lucrurilor pe nume?! Nu respecta ''conditiile contractului''?! Va plati si se va *** cu chitanta...:)... Isi permite sa critice?! Foarte bine! Nu este un *** care nu are personalitate, iar criticile sunt aduse din pozitia de dublu castigator al campionatului PE REGULILE VOASTRE!!! Nu este vreun frustrat de pe locul 2 sau 3, este un CAMPION! ''Defaimeaza competitia''?! ***, fotbalul romanesc este acolo unde l-ati dus voi, nenorocitilor, cu idolii vostri care si-au facut studiile la Jilava, cu ''superjucatorii'' facuti din creion... ***i, si te miri ca un jucator de fotbal turbeaza mai ales atunci cand i se fura realizarile?! Punctele i le injumatatesti, dar DE CE SA-I FURI GOLURILE, ***, care sunt mandria oricarui fotbalist?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează