FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO. De ce a ales Deac să rămână la CFR și s-o refuze pe FCSB: „Becali îmi plătea mult mai mult”

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 12:55

În direct la GSP Live, Ciprian Deac (34 de ani), mijlocașul lui CFR și unul dintre veteranii echipei, a dat mai multe detalii neștiute despre momentul în care a fost foarte aproape să ajungă la rivala FCSB. 

În primăvara anului 2017, Ciprian Deac a purtat discuții avansate cu Gigi Becali pentru a ajunge la FCSB. Contractul era făcut, mai era nevoie doar de semnătura mijlocașului. Deac ar fi urmat să aibă un salariu de 13.000 de euro pe lună în primul an, 14.000 în al doilea și 15.000 în al treilea. Plus bonusuri substanțiale pentru performanțe în Europa: 100.000 de euro dacă s-ar fi calificat în grupele Champions League și 20.000 în Europa League. 

„Nu știu ce știți dumneavoastră, dar contractul a fost mult mai mare. Nu vreau să intru în amănunte. Domnul Becali chiar m-a dorit foarte mult, mi-am dat seama din ce am vorbit cu dânsul la telefon. Dar mă bucur foarte mult că am luat decizia de a nu pleca și să rămân la CFR. Eram în discuții, nu pot să spun că eram înțeleși”. 

De ce a rămas Deac la CFR 

Deac a dezvăluit la GSP Live care a fost motivul pentru care a ales să rămână la CFR Cluj.  

„M-a făcut să rămân proiectul care urma să fie aici, la CFR. Acest lucru m-a atras, în acea perioadă în care m-am întors CFR nu era o echipă care să conteze la titlu și acest lucru m-a deranjat puțin. Eu de când am venit în 2005 spre 2006, la CFR, erau obiective cupa și campionatul. Când m-am întors la Cluj echipa se bucura foarte mult să intre în play-off, eu dorindu-mi să mă bat la campionat nu mi-a convenit.

După oferta Stelei am avut o discuție cu domnul Iuliu Mureșan și m-a făcut să înțeleg că CFR-ul va redeveni o forță în campionatul intern. Apoi, nici nu am mai stat pe gânduri, nu am uitat ce înseamnă CFR-ul pentru mine, e clubul care m-a învățat să câștig trofee, clubul la care am câștigat primii bani. Pot să spun că aici e casa mea”. 

Putea să ajungă și la rivala U Cluj 

Deac a vorbit și despre momentul în care a fost foarte aproape să ajungă la rivala de moarte a CFR-ului, Universitatea Cluj. 

„Da, a fost o perioadă foarte scurtă, chiar la început. Cred că undeva pe la 17 ani am ajuns la U Cluj, era antrenor domnul Ion Marin. Dânsul m-a plăcut foarte mult, dar cluburile nu s-au înțeles la bani, ceea ce mă bucură foarte mult acum. Da, sunt sigur că fanii lui U nu prea mă simpatizează în momentele astea. Eu chiar nu am nimic cu ei, e o echipă iubită, are foarte mulți suporteri. Mi-ar plăcea sincer să ajungă în prima ligă, mi-e dor de acele derby-uri ale orașului”. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Deac a dezvăluit care este secretul unui corp perfect: „Fac peste 3000 de abdomene zilnic!”

EXCLUSIV VIDEO Ce a pierdut România: în locul lui Daum putea să vină un antrenor URIAȘ, care le-a antrenat pe Barca și Real!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
jabs
jabs  •  03 Aprilie 2020, 12:50

Doar la nationala ne-ai ingropat....Jalnic de aproape fiecare data !!!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  02 Aprilie 2020, 19:50
Postat de Claude SH pe 02 Aprilie 2020, 19:31

Un jucător cu un fizic impresionant. Sunt mulți jucători de 20 și ceva de ani care nu au condiția fizica a lui Ciprian. Degeaba, fotbalul din Germania și-a spus cuvântul în exprimarea lui la antrenamente și în jocurile echipei. Cu siguranță dacă o va tine tot asa va mai juca încă 5-6 ani la cel mai înalt nivel. Un sincer Bravo!

Asa este!

189254898748309
Claude SH  •  02 Aprilie 2020, 19:31

Un jucător cu un fizic impresionant. Sunt mulți jucători de 20 și ceva de ani care nu au condiția fizica a lui Ciprian. Degeaba, fotbalul din Germania și-a spus cuvântul în exprimarea lui la antrenamente și în jocurile echipei. Cu siguranță dacă o va tine tot asa va mai juca încă 5-6 ani la cel mai înalt nivel. Un sincer Bravo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează