FOTBAL  »  Superliga  »  BREAKING NEWS

Decizie în cazul morții lui Patrick Ekeng: condamnare pentru medicul care trebuia să-l resusciteze pe camerunez

Patrick Ekeng a murit pe 6 mai 2016
Patrick Ekeng a murit pe 6 mai 2016

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 14:46

Judecătoria Sectorului 2 a anunțat în urmă cu scurt timp o primă decizie în cazul morții dinamovistului Patrick Ekeng

Mihaiela Elena Duță, cea care trebuia să-l resusciteze pe fotbalist, inculpată în dosarul Ekeng, a primit un an și 6 luni de închisoare cu suspendare, dar și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

În plus, PULS, serviciul de ambulanță care a fost prezent „Ștefan cel Mare” în acea seară, va trebui să achite daune de 200.000 de euro familiei regretatului camerunez. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Avocat, pentru GSP.ro: „Considerăm că s-a făcut dreptate”

"Soluția ne mulțumește, considerăm că s-a făcut dreptate. Și cuantumul despăgubirilor este mulțumitor, însă vom discuta și cu clienții noștri. Soluția abia ce a apărut, nu am apucat să discutăm detaliile cu ei, va fi o discuție mai amplă. 

Despăgubirile vor fi plătite în solidar, adică de inculpată și partea responsabilă civilmente, adică PULS. Nu am stabilit încă dacă vom face apel, vom vedea și ce vor face celelalte părți din dosar", a punctat Andreea Mincu, avocat al familiei Ekeng, în exclusivitate pentru GSP.ro.

2 minute și 47 de secundeau trecut între momentul prăbușirii lui Ekeng pe gazon și urcarea lui în salvare. Până când ambulanța a ajuns la Floreasca au trecut în total 7 minute!

Cum a murit Ekeng

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

VIDEO. Sergiu Hanca a fost daramat dupa moartea lui Ekeng: "Ma culcam cu gandul ca o sa mor in somn"

Citește și alte știri despre cazuk Ekeng:

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri emoționante despre familia lui Patrick Ekeng: „Fetița încă e marcată. Dinamo nu-i mai răspunde la telefon lui Natalie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
skins_berceni
skins_berceni  •  05 Iunie 2020, 00:16
Postat de Viorel Ciora pe 04 Iunie 2020, 19:14

Ca-ntodeauna , mortul este de vină .

Exact, iar cei care l-au pacalit sa se dopeze sunt in libertate si isi continua nestingheriti mizeriile sub ochii permisivi ai celor de la antidopping.

creeperno
creeperno  •  04 Iunie 2020, 22:37

Sper ca esti fericit acolo sus

antisistem
antisistem  •  04 Iunie 2020, 20:04
Postat de Viorel Ciora pe 04 Iunie 2020, 19:14

Ca-ntodeauna , mortul este de vină .

Ba, *** ai citit articolul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează