FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Declarația care l-a înfuriat pe Adi Mihalcea » A vrut să plece din emisiune: „Nu mi se pare corect”

Adrian Mihalcea, 44 de ani
Adrian Mihalcea, 44 de ani

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 18:35 / Actualizat vineri, 07 august 2020 18:56

Adrian Mihalcea, 44 de ani, ultima dată antrenor la Dinamo, a comentat declarația Ministrului Sportului, Ionuț Stroe, care s-a declarat de acord cu măsura ca fotbaliștii să stea mai mult timp în cantonament.

Asta pentru a evita infecția cu coronavirus și a putea juca meciurile oficiale conform programului, fără alte amânări și anulări.

Moderatorul „Digi Sport Special”, Viorel Grigoroiu, a spus în direct, după difuzarea interviului cu Stroe, că Mihalcea e deranjat de respectiva declarație și vrea să plece din emisiune. 

Tehnicianul a comentat: „Am glumit cu plecatul, dar e aberant. Cum să stai doar în cantonament? Te-ai salva de Covid, dar ai avea multe alte probleme. Ar fi ultima soluție, nu mi se pare corect. Unde se mai întâmplă să stai numai în cantonament?! Și dacă stai în cantonament, ce? Nu mi se pare o metodă eficientă de a sta izolat pe o perioadă lungă. 

Am participat la astfel de cantonamente și, crede-mă, am prins și 27 de zile, e greu să suporți tensiunile dintre jucători, problemele extra care apar, factorul psihic. Nu o să ai un randament sportiv foarte bun. Există posibilitatea să se infecteze oricum, pentru că nu toți cei implicați în activitatea unui club pot sta atâtea zile închiși acolo”.

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

EDITORIAL Geambașu: Ce a spus Răducioiu și ce a ieșit » „S-a înțeles că a trădat-o pe Dinamo, pe care o dorea retrogradată. Ce prostie!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
liviustefanvasile
liviustefanvasile  •  08 August 2020, 07:44
Postat de Daniel Irimescu pe 07 August 2020, 20:43

Adi mihalcea a pierdut toate meciurile cind ne ardea camasa mai mult. Din cauza lui era sa retrogadam ptr prima data in istorie

Practic ati retrogradat, dar ati fost salvati din pix .Ca sa fim corecti .

fxsb
fxsb  •  07 August 2020, 23:25

Teste facute cu 48-72 de ore inante de meci si in acest interval bagati in cantonament. Dupa meci 2-3 jucatori teste Covid facute de LPF ca cele antidoping. Daca cu 72 de ore inante negativ si dupa meci LPF constata ca era pozitiv sa le dea ca sa ii usture!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  07 August 2020, 20:43

Adi mihalcea a pierdut toate meciurile cind ne ardea camasa mai mult. Din cauza lui era sa retrogadam ptr prima data in istorie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează