FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea, mesaj pentru Cortacero! Pe cine vede antrenorul perfect pentru Dinamo: „Poate să ducă echipa acolo unde merită!”

Cristi Borcea (50 de ani), fostul acționar al lui Dinamo, îl sfătuiește pe Pablo Cortacero (42 de ani) să mergă în continuare pe mâna antrenorului Cosmin Contra (44 de ani). +20   FOTO
Cristi Borcea (50 de ani), fostul acționar al lui Dinamo, îl sfătuiește pe Pablo Cortacero (42 de ani) să mergă în continuare pe mâna antrenorului Cosmin Contra (44 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 19:15 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 20:13

Cristi Borcea (50 de ani), fostul acționar al lui Dinamo, îl sfătuiește pe Pablo Cortacero (42 de ani) să mergă în continuare pe mâna antrenorului Cosmin Contra (44 de ani). 

Cristi Borcea e la curent cu tot ce se petrece la Dinamo. În ciuda startului slab de sezon, în care a strâns doar 5 puncte în 8 meciuri, Cosmin Contra e pe placul fostului finanțator.

Cristi Borcea îl vrea pe Contra la Dinamo

„Rezultatele sunt dezastruoase, mult sub așteptări. Ca dinamovist, îți dai seama că sufăr rău. Dar nu sunt implicat acolo și nu știu exact ce salarii sunt, ce investiții. De asta nu vreau să mă bag. Dacă mă întrebi, îți zic. Cosmin Contra trebuie să rămână la Dinamo. Îl cunosc foarte bine, de când era jucător, știu ce ambiție are. În plus, fiind vorba de atâția vorbitori de limbă spaniolă, cine ar putea să se înțeleagă mai bine cu ei decât Cosmin?

Eu sunt convins că are puterea să redreseze situația și să aducă Dinamo acolo unde merită. Eu știu ce vorbesc, am trecut prin clipe și mai grele cu nea Ando. Avea 7 înfrângeri, ne spuneau toți la mișto agenții 007, l-am păstrat și apoi am luat eventul!”, a declarat Cristi Borcea conform Prosport.

VIDEO. Victor Becali: ”Dacă Borcea este în spatele investitorilor de la Dinamo, nu mai vorbesc cu el”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cum s-a salvat Dinamo de la retrogradare în sezonul trecut » Ipoteză-șoc: „A fost o înțelegere. Nu meritau!”

DINAMO. EXCLUSIV Încredere totală în Cosmin Contra! Fostul lider al echipei e sigur: „Nu e genul de om laș, care să fugă atunci când e greu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  27 Octombrie 2020, 16:54

pai fix tu esti in spatele falsilor spanioli

fibra
fibra  •  27 Octombrie 2020, 08:15

Titlul e de mare inteligenta.

stoichkov10
stoichkov10  •  27 Octombrie 2020, 07:16
Postat de talpaiadului pe 27 Octombrie 2020, 03:21

Gandire de dedebist tipic, oricine rade de Pimpao e automat fecesebist... Cuvantul "itenerar" nu exista in limba romana si de fapt in nici o alta limba din lume, dar nu-i o noutate, ieri un "metru" de-asta de-al tau imi explica unde se foloseste "concluzionalul"...

pimpao ticbis, itinerary prostule, nu exista? bine in capul tau, nici prostia Tas nu exista, a desenat *** sigla aia, alt prost, a incercat s-o inregistreze, si juristul facut la ff, tot o tine cu a lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează