FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Decizia lui Uhrin care l-a enervat pe Negoiță: l-a scos din lot pe Ricardo Grigore, deși veniseră scouterii lui AS Roma pentru el!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 18:18

Dinamo a pierdut aseară cu Sepsi, scor 1-2, complicându-și și mai mult situația din Liga 1. 

Partida de vineri seara a adus și un moment de neînțeles pentru oficialii celor din „Ștefan cel Mare”.

Conform Prosport, un scouter al celor de la AS Roma ar fi venit la București pentru a-l urmări pe fundașul Ricardo Grigore (20 de ani), fotbalist care s-ar afla de ceva timp în atenția giallorossilor.  

Doar că Ricardo Grigore n-a fost nici măcar inclus în lot în partida cu Sepsi, spre dezamăgirea emisarului italian care a călătorit până în România pentru a-l vedea pe „Ricci” la treabă.

Aceeași sursă notează că discuțiile dintre AS Roma și Dinamo existau de mai mult timp, iar Negoiță chiar s-ar fi enervat că puștiul promovat la prima echipă de Florin Bratu nu a fost inclus nici pe foaie.

Patronul de la RIN vede în Ricardo Grigore una dintre principalele piese de export din echipă și spera să obțină în schimbul acestuia 700.000 de euro, exact suma la care fotbalistul e cotat pe transfermarkt.de.

3 goluriîn 41 de meciuri a reușit Ricardo Grigore la Dinamo. El e crescut la juniorii „câinilor”

Conferință Dusan Uhrin după Dinamo - Sepsi 1-2:

Vezi și: 

DINAMO - SEPSI 1-2 // VIDEO Dan Nistor, scandal cu un suporter: „Cu cine vorbești, bă, tu? Vezi-ți de treaba ta, nebunule! Ai băut ceva?” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
dvd1
dvd1  •  15 Decembrie 2019, 10:41

crede cineva bazaconia asta? Nu a venit nimeni dupa nimeni. Fiti seriosi. Oricum Dinamo nu mai exista. S-a terminat. Ce sa vada aia la AS Roma la "faimosul" Ricardo Grigore. Sau poate au vazut "Ricardo" si si-au zis ca asta e o mare vedeta internationala pe care trebuie sa il transfere. Nu a venit nimeni nicaieri stati linistiti. Negoita nici nu stie ca asta ar fi in tricoul lui Dinamo, nici nu stie cine e. Daca il vede pe strada trece pe linga el. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  14 Decembrie 2019, 22:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Decembrie 2019, 21:52

sa plece uhrin !!! DEMISIA , in frunte cu balanescu , prunea si danciulescu !!! BRATU , V.MOLDOVAN sau Ivaylo PETEV , 1 din 3 !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close