FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN

DINAMO - GAZ METAN // Ricardo Grigore, despre problemele „câinilor”: „De noi îmi e cel mai frică”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 18:49

Ricardo Grigore (20 de ani) a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul de vineri cu Gaz Metan, de la ora 20:30, care se va disputa pe stadionul Ștefan cel Mare.

  • Dinamo - Gaz Metan se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport

„Sperăm să câștigăm meciul, pentru că avem nevoie de cele trei puncte pentru a urca în clasament. Ne afectează lipsa jucătorilor valizi, dar cei care lipsesc vor fi compensați de alți jucători. 

Avem un lot echilibrat. Acum vom întâlni o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. De noi îmi e cel mai frică, pentru că dacă nu vom face un joc bun, ei vor profita”, a declarat Ricardo Grigore.

Fundașul consideră un avantaj faptul că Edward Iordănescu, antrenorul medieșenilor e suspendat pentru două etape: „Să zicem că avem un mic avantaj că antrenorul lor nu e pe bancă. Am început să arătăm mai bine, jocul s-a îmbunătățit”.

Apărătorul „câinilor” se teme să nu mai trăiască momentele din finalul sezoanelor regulate din ultimele două sezoane: „E un avantaj că jucăm în Ștefan cel Mare, pentru că acolo nu prea am pierdut. Avem nevoie de cele trei puncte pentru că trec etapele și ne trezim la final de an că mai avem nevoie de 10 puncte pentru a intra în play-off. Nu vreau să mai trăim astfel de clipe”.

Antrenamentul lui Dinamo de azi:

Match preview Dinamo - Gaz Metan:

Vezi și:

Adrian Motoacă, medicul concediat de Dinamo, iese la atac: „Uhrin ne vedea ca pe niște subordonați. Voia să le dea jucătorilor paste bolognese!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close