FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Eminența cenușie” a proiectului „Nuevo Dinamo” nu mai este interesată de club + Reacție dură: „Haită de haimanale”

În ultima perioadă, apropiații grupării afirmă că Juan Melero Marin, „Eminența Cenușie” a proiectului, omul care s-a ocupat de aproape de mercato și personajul de legătură cu diverși investitori, s-ar fi îndepărtat de +20   FOTO
În ultima perioadă, apropiații grupării afirmă că Juan Melero Marin, „Eminența Cenușie” a proiectului, omul care s-a ocupat de aproape de mercato și personajul de legătură cu diverși investitori, s-ar fi îndepărtat de "Nuevo Dinamo.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 17:18 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 17:26

Având în vedere situația tensionată din jurul finanțării clubului Dinamo, Pablo Cortacero este așteptat la București. Cât mai curând posibil. Toată situația din ultima perioadă de la club i-a băgat în sperieți pe unii oficiali, pe fostele glorii și pe fani. Cu toții vorbesc de spectrul falimentului, care plutește peste gruparea "câinilor"!

Nici veștile din Spania nu sunt pozitive. Cortacero răspunde lapidar pe Facebook, transmite doar că va veni cu banii și va liniști situația. Don Pablo nu a fost credibil de la bun început, când a achitat cu mare întârziere garanțiile către Ionuț Negoiță, dar „câinii" au dorit să scape cât se poate de repede de fostul patron, de aceea s-au obligat să creadă în „Nuevo Dinamo". 

Melero Marin se îndepărtează de Dinamo

În ultima perioadă, apropiații grupării afirmă că Juan Melero Marin, „Eminența cenușie” a proiectului, omul care s-a ocupat de aproape de mercato și personajul de legătură cu diverși investitori, s-ar fi îndepărtat de „Nuevo Dinamo. Nu era el omul cu banii, dar avea conexiuni multiple.

Mai exact, susțin sursele GSP, nu mai este interesat de a lucra pentru fondul de investiții ce deține pachetul majoritar de acțiuni la club! Melero a fost vicepreședinte al ligii spaniole, director la Getafe, el este omul care l-a convins pe Cosmin Contra să semneze cu roș-albii, el a făcut legătura dinamoviștilor la început cu Cortacero.

„Eminența cenușie” a proiectului „Nuevo Dinamo” nu mai este interesată de club + Reacție dură: „Haită de haimanale”
Melero Marin

Panică și furie la Dinamo

Articolul de astăzi din Gazeta Sporturilor, legat de oamenii ce-ar sta în spatele lui Cortacero și Rufo Collado, a fost devorat de oamenii din conducerea clubului, de la echipă, dar și de fostele glorii. La Săftica a creat și mai multă îngrijorare, în timp ce fostul căpitan și președinte al grupării, Mircea Stoenescu, a avut o nouă reacție extrem de dură: „Să mă ierte Dumnezeu dacă spun vreo prostie, dar spaniolii ăștia mi se par a fi o haită de haimanale! I-am zis lui Bigică Eftimescu, profetic, că până la sfârșitul lui noiembrie vom fi în faliment, asta ne paște! Cred că pe spaniolii ăștia îi doare în spatele Gării de Nord de Dinamo”.

VIDEO. Spaniolii de la Dinamo au vrut să închirieze birouri de la Marica: „Mi-au spus că o să mă caute să semnăm”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Marea problemă a lui Dinamo a fost dezvăluită: „Eu am vorbit cu spaniolii”

VIDEO EXCLUSIV E vina lui Cosmin Contra?! Un fost jucător de la Dinamo are o teorie nouă: „E nevoie de liniște! El creează tensiune”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
dvd1
dvd1  •  27 Octombrie 2020, 04:19

s-a terminat cu Dinamo. Nu apuca anul nou. Atita e de zis

trink
trink  •  27 Octombrie 2020, 01:12
Postat de creeperno pe 26 Octombrie 2020, 22:42

Multumim pentru declaratie, nea Nostradamus

„Trezește-mă când Dinamo Joaca În Liga Campionilor"

creeperno
creeperno  •  26 Octombrie 2020, 22:42
Postat de doomguyslayer pe 26 Octombrie 2020, 21:42

da bai valiomida,aveati 2 meciuri cu sibiul si chindia si unul cu sepsi. cu noua conducere si jucatori mult mai buni ati facut un punct cu sibiul si chindia,iar cu sepsi ati pierdut. in alea 5 meciuri faceati maxim 2 puncte. cum ati si facut cu lotul asta si mai bun. deci erati retrogradati.

Multumim pentru declaratie, nea Nostradamus

Vezi toate comentariile (54)
Comentează