FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo // Un singur hop până la triplul transfer al „câinilor”: Piscitelli, Brito și Baez

FOTO: GettyImages // Baez, 24 de ani, a fost convocat de 21 de ori și la selecționata U20 a Uruguayului, unde a marcat de două ori
FOTO: GettyImages // Baez, 24 de ani, a fost convocat de 21 de ori și la selecționata U20 a Uruguayului, unde a marcat de două ori

Articol de - Publicat luni, 24 iunie 2019 11:15

DINAMO. Roș-albii s-au înțeles cu portarul Piscitelli, cu mijlocașul Brito și cu extrema Baez, dar mai sunt de rezolvat detalii cu impresarii și cu formațiile la care au evoluat ultima dată: Carpi (Serie B), Xanthi (liber de contract), respectiv Fiorentina (împrumutat ultima oară la Cosenza, Serie B).

„Câinii” pleacă după-amiază la Marbella pentru a se antrena vreme de 10 zile ca să facă uitată rușinea din sezonul trecut. Șefii speră să mai oficializeze cel puțin trei sosiri în acest start de săptămână. Bineînțeles, și tot atâtea plecări, care să mai contrabalanseze bugetul de salarii. 

În Spania sunt așteptați portarul italian Riccardo Piscitelli, mijlocașul ofensiv Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito) și extrema stângă Jaime Baez. Oficialii dinamoviști au ajuns la un acord financiar cu fotbaliștii. 

„Cu ei ne-am înțeles, doar că mai trebuie să ajungem și la un numitor comun cu agenții, cu cluburile lor”, au declarat oficialii roș-albilor pentru Gazetă.

E posibil ca astăzi să se ajungă la o înțelegere cu acești reprezentanți ai fotbaliștilor, astfel ca ei să se prezinte de urgență pe Costa del Sol sub comanda lui Neagoe.

Fac haz de necaz

Tot astăzi se speră a se rezolva măcar o despărțire. Naser Aliji a sosit aseară la București pentru a-și rezilia contractul. El a solicitat despărțirea, din motive familiale. Internaționalul albanez va pleca liber. Probleme sunt cu Reda Jaadi și cu Thanasis Papazoglou. 

Cei doi nu vor merge în cantonament, au fost deja scoși în afara lotului. Și lăsați să se antreneze la Săftica.

Jucătorii au postat imagini cu ei pe Instagram, pregătindu-se la plus 30 de grade Celsius și hidratându-se de zor cu apă plată. Plus video-uri la sala de fitness, Reda și pentru a-și impresiona proaspăta iubită, pe Raluca Câmpean, prezentatoare la Antena 1.

FOTO: Instagram // Papazoglou

5 fotbaliști au semnat cu Dinamo: portarul Straton, fundașii Bejan și Sin, mijlocașul Răuță, atacantul Perovici

1 gol și o pasă decisivă în 19 meciuri a bifat Brito în sezonul trecut pentru Xanthi

9 pase decisive și un gol a reușit Baez pentru Cosenza în Serie B în 26 de meciuri, el fiind împrumutat acolo de Fiorentina

VEZI ȘI:

Gigi Becali are un nou plan la FCSB! Cum vrea să rezolve principala problemă pe care o are Bogdan Andone

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dvd1
dvd1  •  24 Iunie 2019, 12:51

B-ul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează