FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // UPDATE Revin „greii”?! BOMBA ZILEI: Dragomir a dat de gol masterplanul lui Borcea, Nețoiu sau Badea!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 12:42

DINAMO. Dumitru Dragomir, 73 de ani, a dat detalii despre un plan incredibil pus la punct de mai mulți oameni de afaceri pentru a investi la Dinamo! 

UPDATE 16:40

Contactați de GSP.RO, Cristi Borcea și Vladimir Cohn au negat planul spus de Mitică Dragomir. 

Nu mă interesează Dinamo! Sunt plecat din țară ca să-mi rezolv problemele medicale. Sănătatea mea și a familiei mele sunt singurele care contează”, a declarat Cristi Borcea. „Sunt fabulații”, a fost mesajul lui Cohn.

Dumitru Dragomir a declarat azi că Viorel Cataramă a venit cu propunerea ca fostul șef la Ligii Profesioniste de Fotbal să conducă Dinamo și cei doi să bage bani alături de Cristi Borcea, Vladimir Cohn, Gigi Nețoiu, Nicolae Badea, Ionuț Negoiță și încă doi oameni de afaceri.

„Este un proiect pentru cumpărarea lui Dinamo. Și eu să conduc clubul. Ei au încredere în mine să fac asta, dar nu sunt dispus. E vorba de mine, Viorel Cataramă, Cristi Borcea, Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Gigi Nețoiu, Ionuț Negoiță. Și mai e unul care nu vrea să-i dăm numele. E printre cei mai bogați din București. Nu-i dau numele pentru că nu am vorbit eu cu el, ci Nețoiu.  Borcea nu se băga, îl punea pe fi-su. Și mai e unul pe care nu-l numesc.

A fost ideea lui Cataramă. Eu am vorbit cu Borcea, Badea, Cataramă și Nețoiu. Chiar și cu Negoiță am vorbit la telefon. Ei voiau ca eu să conduc și să punem toți bani. Dar le-am zis «Băi, oameni buni, nu vin pe salariul vostru!». Voiam să bag și eu bani. Eu l-aș fi pus pe Cristi Borcea conducător. E foarte bun.

Nu e căzut proiectul. Se discută acum. Nu e există un om de coagulare. Ei toți vor ca eu să conduc, dar eu nu mai sunt omul care să conducă. Le-am zis că vin un an sau doi. Dar trebuie să găsească pe altul. Chiar dacă acum, Dinamo îl are pe cel mai bun conducător din România: Bogdan Bălănescu”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Citește și:

Decizia lui Uhrin care l-a enervat pe Negoiță: l-a scos din lot pe Ricardo Grigore, deși veniseră scouterii lui AS Roma pentru el!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
terminhater
terminhater  •  16 Decembrie 2019, 01:17

*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Decembrie 2019, 19:07

Urmele batranetii se vad si de pe Marte...Nea Militica e...martian ?

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  15 Decembrie 2019, 19:05
Postat de Daniel Irimescu pe 15 Decembrie 2019, 14:34

Ba eu 3 ani la rind am fost singurul oe aici care am afirmat cu mult inainte ca nu prindem play off. Tu ersi acelasi rupist !

TOAL DE ACORD CU TINE, DECÂT CU CEI MENȚIONATI MAI BINE ÎN LIGA 5!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează