FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo visează frumos! „Câinii” vor să-l aducă înapoi pe unul dintre favoriții fanilor

Ex-căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, foarte iubit de către fani, și-a încheiat ieri acordul cu rușii de la Samara. Suporterii l-ar vrea înapoi, să clădească noua echipă în jurul lui. +49   FOTO
Ex-căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, foarte iubit de către fani, și-a încheiat ieri acordul cu rușii de la Samara. Suporterii l-ar vrea înapoi, să clădească noua echipă în jurul lui.

Articol de - Publicat marti, 11 august 2020 07:00 / Actualizat marti, 11 august 2020 10:41

Ex-căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, foarte iubit de către fani, și-a încheiat ieri acordul cu rușii de la Samara. Suporterii l-ar vrea înapoi, să clădească noua echipă în jurul lui. Dacă nu, trag speranțe măcar că-l vor convinge pe Filip Mrzljak să continue încă un an!

Dinamo a rămas fără jumătate de echipă săptămâna trecută, iar de astăzi va începe să negocieze contractele cu fotbaliștii care vor să continue în Ștefan cel Mare. 

"Câinii" vor avea nevoie, numeric, de jucători care să completeze lotul care se va baza pe foarte mulți tineri din academia proprie. Dar doresc și un jucător cu personalitate la mijlocul terenului, un lider.

Paul Anton, dorit la Dinamo

Membru în programul DDB, mijlocașul Paul Anton este dorit înapoi în Ștefan cel Mare! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit ieri de Krîlia Sovetov Samara.

Suporterii l-ar dori înapoi pe ardelean, mai ales că internaționalul român nu și-a ascuns niciodată simpatiile de "câine roșu". Doar că Paul studiază diverse oportunități de a continua în străinătate și, cu toată afecțiunea lui pentru Dinamo, echipa din Ștefan cel Mare rămâne ultima variantă pe listă.

EXCLUSIV Dinamo visează frumos! „Câinii” vor să-l aducă înapoi pe unul dintre favoriții fanilor
Paul Anton a evoluat de 54 de ori pentru Dinamo

Fanii-acționari trag de Mrzljak 

Board-ul administrativ al bucureștenilor va dialoga cu Filip Mrzljak pentru extinderea contractului pe încă un sezon. În primul rând, ar trebui ca mijlocașul croat să renunțe la o bună parte din salariu, adică să-l scadă sub 10.000 de euro pe lună. Fotbalistul de 27 de ani câștigă, momentan, 13.000 de euro pe lună, fiind unul dintre cel mai bine remunerați oameni aflați sub comanda lui Gigi Mulțescu. 

Contractul său cu Dinamo a expirat în acest moment, însă clubul are opțiunea de a-i prelungi angajamentul. Vor fi negocieri!

2 goluriși un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov

54 de meciuria strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri

25 de partidea bifat Mrzljak la Dinamo în ediția încheiată recent, punctând de două ori.

VIDEO Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Florin Prunea, dezvăluiri incredibile: „F****-ți...! Mă las de fotbal”

FOTO Imagini din remiza Dinamo - Viitorul 1-1:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo începe pregătirile pentru noul sezon! Cine va fi antrenor: „Încă nu am semnat, dar e o chestiune de ore”

UPDATE Discuțiile Negoiță - Cortacero blocate din nou?! Decizia luată de spaniol după restricțiile impuse de România

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
cornelconasu
cornelconasu  •  11 August 2020, 23:23

Imi aduc aminte de un meci cu Pandurii în care Anton pierde mingea la mijlocul terenului , Hora îl lasă 5 m în urmă și dă gol !!!

zamorano
zamorano  •  11 August 2020, 15:28
Postat de catalin.fcdb pe 11 August 2020, 15:07

esti precum numele, prost gramada, pai Dinamo mai avea de disputat 5 jocuri si auzi la asta, retrograda , hahahahahahahahahaahahahahahahahaha lui Dinamo ii mai trebuiau 6 puncte ( adica 2 victorii) si era deasupra barajului si a liniei rosii , dar ce sa stie unu facut gramada.

Şi dacă, Doamne fereşte, nu ar fi adunat 6 puncte, tot nu retrograda că i-ar fi cedat Pandele locul in prima ligă.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  11 August 2020, 15:07
Postat de Danezul Gramada pe 11 August 2020, 10:37

Au avut *** DDB o jumătate de ocazie în două meciuri în cupă și îl contesta pe Vlad. Păi dacă nu jucau cu portar și tot nu ajungeți la poarta. Pupați picioarele lui Burleanu ca va scăpat de B unde va era locul. Singura echipa din tara neinteresanta pt patroni romani. Rușinea Europei sunteți, ați ajuns sa va rugați de spanioli care au 10 euro în cont. Cine e fraier sa bage bani într-o echipa de petarde petrecărețe. Huooo, div B. Pt toată tara sunteți retrogradați milițienilor 1948 nenorociți.

esti precum numele, prost gramada, pai Dinamo mai avea de disputat 5 jocuri si auzi la asta, retrograda , hahahahahahahahahaahahahahahahahaha lui Dinamo ii mai trebuiau 6 puncte ( adica 2 victorii) si era deasupra barajului si a liniei rosii , dar ce sa stie unu facut gramada.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează