FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Un nou contestatar pentru proiectul de la Dinamo: „Așa nu faci performanță! Azi promitem, mâine dăm faliment”

Pablo Cortacero (dreapta) şi Cosmin Contra +49   FOTO
Pablo Cortacero (dreapta) şi Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 08:08 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 09:35

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că nu crede în proiectul lui Pablo Cortacero de la Dinamo.

Fostul oficial a criticat politica de transferuri a clubului, din cauza vârstei înaintate a jucătorilor aduși, și a declarat că nu este impresionat nici de Borja Valle, cel care a marcat de la 60 de metri în meciul Dinamo – FC Botoșani 1-1.

„Așa e la fotbal, mai ales în România. Astăzi promitem, mâine dăm faliment. Nu cred în niciun proiect. Dacă ar juca Contra, ar fi campioni, dar nu joacă. Cum să fiu impresionat de ei?!

Nu poți să faci mare performanță cu jucători de 36-37 de ani. A dat unul un gol de la jumătatea terenului și ce trebuie acum? Să-i facem statuie?! Ei nu au câștigat meciul!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

VIDEO Dumitru Dragomir propune un jucător de la FC Voluntari la națională: „E peste tot ce are FCSB”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo trece la următorul nivel! Negociază un transfer colosal: mijlocașul care s-a despărțit de Manchester City în această vară

EXCLUSIV. Dănciulescu a răbufnit în direct: „La Dinamo e o lume bazată pe relații, pe prietenie, pe cumetrie!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
blackknight
blackknight  •  20 Septembrie 2020, 20:32

tovarasi ati uitat ce ati scris in acest ziar corleone a mai criticat pe dinamo si pe noul patron acu vreo 2 saptamani... dar scrieti atatea gogosi incat uitati si voi ce ati scris!

1728333157184765
Liviu Perju  •  18 Septembrie 2020, 08:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  17 Septembrie 2020, 18:06

Falsul oracol sa-i intrebe pe Ibrahimovici si Ronaldo cati ani au!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează