FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Ce trădare! Dezvăluire incredibilă a lui Costin Lazăr: „Dinu Gheorghe mă propunea la Steaua”

Costin Lazăr, alături de Dinu Gheorghe
Costin Lazăr, alături de Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2020 09:17 / Actualizat marti, 11 august 2020 11:07

Costin Lazăr (39 de ani), fostul mijlocaș al celor de la Rapid, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a relatat mai multe episoade interesante petrecute în cariera sa. 

Rapidist convins, Costin Lazăr a petrecut în Giulești cinci ani. A apărat culorile Rapidului între 2006 și 2011, perioadă în care a cucerit o Cupă și o Supercupă a României. Azi, la GSP Live, Lazăr a dezvăluit că a refuzat mai multe oferte venite din partea rivalei FCSB

Surprinde însă una dintre afirmațiile făcute de Lazăr: Dinu Gheorghe, fostul conducător al alb-vișiniilor, s-a numărat printre cei care au vrut să-l direcționeze pe Lazăr către clubul lui Gigi Becali. 

Costin Lazăr: „Dinu Gheorghe mă propunea pe la Steaua”

„Am avut ofertă de 3 ori de la Steaua. De două ori când eram la Rapid și o dată când eram la Sportul. Apoi, am avut ofertă de acolo și după ce am plecat de la PAOK. Am zis că sunt rapidist. Am stat 6 luni pe bară, dar am refuzat să merg la Steaua. Mi se părea o trădare să plec la o echipă rivală. E vorba de respectul față de echipa la care am jucat. 

Nu am discutat niciodată cu Becali, ci doar cu impresari. În 2011, știind că nu mai vreau să prelungesc cu Rapid, Dinu Gheorghe mă propunea pe la Steaua, pe la Sportul. Aș vrea să mă contrazică dacă n-a fost așa. De asta a fost galeria împotriva mea”, a spus Lazăr, la GSP Live. 

Costin Lazăr a evoluat de-a lungul carierei la Sportul Studențesc, Rapid, PAOk Salonic, Panetolikos, Iraklis și FC Voluntari. În tricoul primei reprezentative, mijlocașul defensiv a strâns 31 de selecții, marcând două goluri.

11 goluriși 6 assist-uri a reușit Costin Lazăr pentru Rapid, în 147 de meciuri jucate în toate competițiile

Citește și alte știri despre Rapid: 

Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului! Daniel Niculae a refuzat să fie președinte

Daniel Pancu e din nou antrenor! Comunicatul celor de la Rapid l-a dat de gol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  11 August 2020, 16:06

RESPECT LAZAR!

amicu
amicu  •  11 August 2020, 14:00
Postat de supereduardo10 pe 11 August 2020, 12:37

Badoi a ajund imediat dupa ce s-a facut ca-l scapa din marcaj pe Banel in serturile EL. Cine stie cate milioane i-a dat ciobanul sa tradeze Rapidul.

ai mintea prea odihnita

ciuke
ciuke  •  11 August 2020, 13:07

Imediat, adica peste un an. Meciul s-a jucat in primavara lui 2006, Badoi a juns la Steaua in sezonul 2007-2008. Ati pierdut calificarea pe teren asa ca lasa teoriile conspiratiei pentru altii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează