FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Lăcătuș e tranșant: „Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Echipa aia nu trebuie să joace pe Ghencea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 21:00

Marius Lăcătuş, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Acesta a vorbit despre suporterii CSA Steaua, despre posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea și despre perioada petrecută sub conducerea lui Becali.

- Ai antrenat FCSB, crezi că ar trebui primită în Ghencea?
- Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Și am antrenat Steaua care a jucat în Ghencea. Părerea mea contează mai puțin, dar cei din conducerea ministerului și a clubului vor decide administrarea stadionului. În cazul în care Steaua ajunge să joace în Liga a 2-a anul viitor, n-ar fi o mutare tocmai bună ca FCSB să joace acolo, chiar dacă ar avea posibilitatea asta. N-ar fi primiți cu brațele deschise. Nu neapărat jucătorii, antrenorii, ci mai ales cei din conducere! Plus că suporterii nu vor reacționa pozitiv.

Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
Sursă foto: CNI
+2 FOTO

- Dar suporterii sunt alături de echipă. 
- Suporterii au fost mereu alături de echipă, fie că jucam acasă, fie în deplasare. Multe meciuri din Liga 1 nu aveau atâția spectatori ca noi. Nu știu dacă vor avea 25.000 de spectatori pe Ghencea, dar dacă vor promova în Liga a 2-a, numărul lor va crește!

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU MARIUS LĂCĂTUȘ

CITEȘTE ȘI:

Fabulos! Gabi Mureșan a ieșit primar, Daniel Pancu a prins un loc la Primăria Capitalei » Ce oameni din sport au participat la alegerile locale din week-end

VIDEO Momente stupefiante la Roland Garros! O jucătoare a izbucnit în plâns, Wilander a rămas mirat în studio: „Așa ceva n-am pățit în toată cariera”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Octombrie 2020, 01:53

ce sa zica un om fara caracter ca asta,mereu un ... pai ai antrenat si cand scria fcsb pe echipament,plus ca renegi istoria

100550221766435
Titi Suru  •  01 Octombrie 2020, 00:15
Postat de Silvio pe 30 Septembrie 2020, 22:35

"Am lucrat cu Gigi Becali când echipa era Steaua" si "să MAI antrenez FCSB, acest lucru nu se va întâmpla.". Respect Lacatus! Subconstient, stii si tu care e adevarata Steaua. Doar ca, de frica sudistilor, ti-e frica sa o recunosti clar si raspicat..

nu silvio ... laca a fost '' fiara'' ... la halit banii !! cat a plans pe langa jiji sa nu-l dea afara .. ca nu avea rezultate ... numai gura lui stie !! asta o prins la csa .. un loc caldut , platit ... si da inainte ca tupeu- de altfel singura lui calitate !!ca de antrenorat .... HAHAHAHAHA!!! cel putin in liga 1 nu-i da nimeni doi bani !!

ionitadanieli
ionitadanieli  •  01 Octombrie 2020, 00:09

De ce sa nu joace e stadionul masii?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează