FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Florin Prunea, dezvăluiri incredibile: „F***-ți...! Mă las de fotbal”

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 16:43 / Actualizat sambata, 08 august 2020 17:54

Florin Prunea, 52 de ani, fostul portar al echipei naționale, ex-angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul cluburilor din Liga 1, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Florin Prunea a povestit un episod inedit din cariera sa de fotbalist în Liga 1, cu Florin Halagian antrenor. Fostul portar a dezvăluit și apelativul rasist pe care tehnicianul său îl folosea atunci când i se adresa.

„Eram la un meci cu Dinamo. Cu Craiova pe «23 August». Era 1-1, fază fixă pentru noi. Toți pe Craiova, să-i dăm gol. Degajează unu', eu ies să dau tare în ea la mijlocul terenului. Biță, sprint pe lângă mine, când îi dau una pe lângă ea.... Cred că aveam piciorul prin tribună... Eu am căzut în cur, s-a dus Biță cu ea până în poartă”, și-a început Prunea povestea.

„Halagian era antrenor. «Ce dracu' fac eu, pe unde intru în vestiar?». Și ce mi-a venit mie în cap... M-am uitat la sticla de apă minerală. Pe Armeanu' îl auzeam de pe hol: «Al dracu' să fie... Unde-i ăla, mă?! Fir-ai al dracu' să fii!». Nea Ovidiu, când am dat un picior în sticlele de apă minerală: «F***-ți...! Mă las de fotbal. Nu-mi mai trebuie nimic». Intră Armeanu' în vestiar și zice: «Unde e, mă, Ciorela? Lasă, mă frate, că meciul viitor tot tu ne scoți». S-a speriat profesorul de reacția mea!”, a mai spus fostul portar.

"A mai fost un meci, Cagliari, cu Dinamo. I-am bătut 3-2 în Cupa UEFA. Centrare din stânga, eram pe linia porții și-am vrut s-o dau peste poartă, plonjon. Când i-am dat una... Am dat-o direct în poartă! 2-2... 50.000 de spectatori pe stadionul «23 August». Am câștigat până la urmă"
Florin Prunea, portar Dinamo

URMĂREȘTE TOATĂ EMISIUNEA CU FLORIN PRUNEA:

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Alexandru Buziuc are o viață de film: „Am mers cu vacile, am muncit pe câmp, iar la 11 ani am fost în comă!"

EXCLUSIV Ce țeapă de zile mari și-a luat Duckadam: „Mașina avea de fapt 100.000 de kilometri, iar furtunele erau legate cu sârmă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
10216741700672837
Kevin Mann  •  09 August 2020, 02:04

Pfoaiii.... cât am suferit după meciul cu Suedia. Când s-au întâmplat lucrurile pe care le povestești, lumea te-a urât, măi Florine, dar acum chiar îmi face plăcere să te ascult - ai povești amuzante și interesante.

creeperno
creeperno  •  08 August 2020, 22:42

Trebuia sa te lasi dinaintea lui 94

81mada
81mada  •  08 August 2020, 22:40

Mare dinamovist si asta

Vezi toate comentariile (11)
Comentează