FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răsturnare de situație la Dinamo! Viorel Moldovan a ajuns la un acord cu roș-albii » Conducerea Chindiei a explodat: ce reproșuri i-a făcut antrenorului + Reacția lui Prunea

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de , - Publicat marti, 23 iulie 2019 21:04

Viorel Moldovan, 47 de ani, tehnicianul Chindiei Târgoviște este favorit în acest moment să o preia pe Dinamo, deși conducerea roș-albilor era decisă să aducă un străin!

Potrivit surselor GSP.RO, șefii lui Dinamo au negociat cu Dario Bonetti și Devis Mangia, dar nu au ajuns la un acord cu italienii. Primul cerea un salariu prea mare, în timp ce al doilea dorea 9 oameni în staff, lucru neacceptat de șefi.

Astfel, oficialii lui Dinamo s-au orientat spre Viorel Moldovan. Cele două părți au negociat azi toată ziua și au ajuns la un acord. Însă conducerea echipei antrenate de Moldovan, Chindia Târgoviște, a explodat la auzul veștii și nu se știe dacă-i va permite antrenorului să meargă la Dinamo!

Moldovan a preluat-o pe Chindia în iunie 2018 și a promovat-o în Liga 1. A mai antrenat la FC Vaslui, FC Brașov, Sportul, Rapid, România U21, Auxerre și a fost secund la naționala de seniori a României. Viorel Moldovan a jucat la Dinamo timp de doi ani, între 1993 și 1995.

„Îl apreciez foarte mult, mi-a fost coleg de echipă, e un antrenor foarte bun, dar deocamdată e sub contract, eu nu pot să vorbesc despre un antrenor sub contract. Nu știu dacă mi l-aș dori la Dinamo, dar cu un antrenor trebuie să discuți înainte să-l numești, iar eu nu am discutat.

Nu pot să discut cu un antrenor sub contract, știți foarte bine ce sancțiuni există în aceste situații. N-ar fi corect să vorbesc despre el. «Ipotetic» nu există. Există doar un regulament pe care trebuie să-l respectăm”

Florin Prunea, președinte Dinamo, pentru GSP.ro

ce i-a reproșat conducerea chindiei lui moldovan

În discuțiile de azi pe care Moldovan le-a avut cu oficialii din conducerea Chindiei, aceștia i-au reproșat mai multe aspecte:

În cantonament a cerut condiții de top pentru Liga 1, cum ar fi biciclete pentru tot lotul, în valoare de zeci de mii de lei, pentru a se plimba prin Poiana Brașov, cazări la cele mai bune hoteluri, cu locuri de recuperare ca la marile echipe. De asemenea, salariile sunt la zi, iar toți jucătorii doriți de Moldovan i-au fost aduși.

 

 

La ora redactării acestui articol, Viorel Moldovan are telefonul închis.

Informația a fost comentată și de Marcel Ghergu, președintele Chindiei, care nu a recunoscut discuțiile cu antrenorul. 

„N-am ce să spun, m-am întâlnit cu Viorel Moldovan chiar astăzi. Chiar dacă ar fi fost contactat, Viorel este sub contract cu Chindia. Oferta ar fi onorantă, ne bucură faptul că de antrenorul echipei noastre s-ar fi interesat cluburi mari. Dar de aici până la a fi vreo «bombă» e departe.

Am avut și avem o colaborare foarte bună. Am avut rezultate bune, suntem extrem de mulțumiți de munca lui, bănuiesc că și el e mulțumit de munca prestată și de tot ce a găsit aici.

Nu știu dacă poate fi în discuție vreo clauză de reziliere, eu chiar nu am nici cea mai mică informație că Viorel Moldovan și-ar fi exprimat dorința de a pleca de la Târgoviște. Noi nu stăm în calea nimănui. Colaborarea noastră a fost foarte bună. Pe de altă parte, ne bucură faptul că o echipă atât de mare cum e Dinamo s-ar fi interesat de un antrenor din clubul nostru”

Marcel Gherghu, președinte Chindia, pentru GSP.ro

E Viorel Moldovan o variantă bună pentru Dinamo?

Da, va redresa echipa
Nu, nu va face o treabă bună

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
115486966066476
Edi Girnita  •  24 Iulie 2019, 13:16

Ai inceput despre Chindia și ai terminat cu Dinamo, dar nimic concret de nici o echipa! Mare haos în capul tau!!!

115486966066476
Edi Girnita  •  24 Iulie 2019, 13:16
Postat de Pierre Tzutzea pe 24 Iulie 2019, 07:51

ma face sa rid la ceea ce spun cei de la chindia. auzi tu ca i-au satisfacut toate cererile anume sa aiba biciclete la sala de forta sa fie salariile la zi. pai nu era normal pentru a face performanta sa ai asa ceva plus altele? viorel este un baiat bun serios si care stie cu ce se maninca fotbalul. nu stiu cit de bun va fi la dinamo dar altii nu sint. de afara este greu sa aduci plus nu au inima la acel club. poate ca si leo grozavu ar fi fost bun. dar fara bani ce sa faci? echipa nu mai are jucatori de creatie. au jucatori care sa mentina un mare scor nul. nimic. fara nistor sint terminati asa cum s-a vazut. da salomao nu trebuia lasat sa pleci sau altii. sint convins ca si rednic are greselilie lui pentru ca prea a adus mortaciuni. poate ca pina la urma mai toti il regreta azi pe bratu. avea tineri si jucau . cel putin crea o trupa buna . dar a fost si el sapat de altii si ca atare azi dinamo prin securile ce le au se maninca precum lupii. se stie ca ei nu au mama nu au tata. Dumnezeu vede si la da pe masura ca au tradat in 89 si au ajuns super bogati avind la purtator arma prostului snume smecheria. cei care au murit trag cu piciorul pentru ca nu poti crede ca un badea sau un lucescu sau un titi ionescu zis si tiriac sa nu fi putut sa ajute. altii direjeaza si vor jucaria doar pentru ei. dinamo nu va fi de vinzare. iar stadionul a fost cauza facuta cu buna stiinta pentru a nu putea fi vindut ceea ce le mai aduce bani. somn usor popor roman!

Ai inceput despre Chindia și ai terminat cu Dinamo, dar nimic concret de nici o echipa! Mare haos în capul tau!!!

177175302708337
Mihai Savin  •  24 Iulie 2019, 11:00

Până la urmă, dintre 3 italieni a fost ales un român. Așa arată marea rătăcire de la Dinamo. Anul ăsta va fi un altul dezamăgitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează