FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cel mai cuminte e cel mai rău! O vedetă de la FCSB, ieșire necontrolată: „F***-ți morții mă-tii!”

Darius Olaru, eliminat de Feșnic fiindcă l-a înjurat, a fost apărat ieri de Mihai Stoica, însă statistica spune că mijlocașul FCSB-ului e cel mai indisciplinat fotbalist ofensiv din Liga 1 în ultimii 3 ani, fiind deja la al treilea cartonaș roșu.
Darius Olaru, eliminat de Feșnic fiindcă l-a înjurat, a fost apărat ieri de Mihai Stoica, însă statistica spune că mijlocașul FCSB-ului e cel mai indisciplinat fotbalist ofensiv din Liga 1 în ultimii 3 ani, fiind deja la al treilea cartonaș roșu.

Articol de , , - Publicat marti, 29 septembrie 2020 06:18 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:39

Darius Olaru, eliminat de Feșnic fiindcă l-a înjurat, a fost apărat ieri de Mihai Stoica, însă statistica spune că mijlocașul FCSB-ului e cel mai indisciplinat fotbalist ofensiv din Liga 1 în ultimii 3 ani, fiind deja la al treilea cartonaș roșu.

În minutul 80 al meciului Poli Iași - FCSB 5-2, Olaru l-a faultat pe De Iriondo și a încasat cartonaș galben pentru un gest nesportiv, de a-l lovi peste picioare pe adversarul său. Iritat fiindcă a fost avertizat, mijlocașul roș-albaștrilor i-a adresat o înjurătură "centralului", care nu l-a iertat și imediat i-a arătat direct cartonașul roșu.

MM îl apără: „Olaru e cel mai cuminte”

Mihai Stoica a vorbit ieri despre incidentul dintre Olaru și arbitrul meciului din Copou. "Am vorbit cu Feșnic după meci și i-am dat un sfat, la care mi-a răspuns cu aroganță. Mi-a zis că Olaru a înjurat. Era regulamentar să fie eliminat. După meci, Darius l-a așteptat și i-a prezentat scuze. Eu i-am relatat un episod, petrecut cu mulți ani în urmă, când eu eram la Galaţi, iar Adrian Porumboiu era arbitru. A eliminat un jucător și m-am dus în vestiarul arbitrilor și i-am zis «Nea Adi, de ce l-ai eliminat pe Mirea?». Mi-a spus «Pentru că nu-l cunosc pe Mirea!». Am spus că nu înțeleg și mi-a explicat: «Bă, dacă mă înjura Cașuba, mă făceam că nu aud. Dar m-a înjurat Mirea». 

Povestea asta i-am spus-o lui Feșnic și i-am spus că un mare arbitru trebuie să țină cont de conjunctură, de faptul că Olaru este cel mai cuminte jucător de la noi și că nu poate înțelege prin ce a trecut Olaru. Asta i-am spus. El mi-a zis că nu-și știrbește autoritatea. Mi-a făcut un gest de zeflemea și chiar nu mă așteptam. Dar mi-au zis toți jucătorii că după ce Olaru l-a înjurat, i-a spus «Ieși afară, nesimțitule! Dă-i drumul de aici, nesimțitule!». Am ajuns la concluzia că noi nu putem dialoga cu arbitrii, ci doar să ne supunem", a declarat MM la Pro X.

Cel mai cuminte e cel mai rău! O vedetă de la FCSB, ieșire necontrolată: „F***-ți morții mă-tii!”
Darius Olaru

3 eliminări în 3 ani!

Și totuși, cel mai cuminte fotbalist, așa cum îl cataloghează MM, e cel mai indisciplinat. Darius Olaru are doar 22 de ani și jumătate, nu e un fotbalist defensiv, dar în dreptul său se adună multe măsuri disciplinare, fie eliminări, fie cartonașe galbene. Începând din vara lui 2017, de când a devenit titular în Liga 1, Olaru e deja la al treilea cartonaș roșu. Precedentele două le-a primit în calitate de fotbalist al celor de la Gaz Metan Mediaș și au provenit din cumul de cartonașe galbene. În plus, în același interval de timp a strâns nu mai puțin de 30 de cartonașe galbene, în 97 de meciuri.

Adică o frecvență de un avertisment la fiecare 3 jocuri, care îl plasează pe primul loc în topul celor mai indisciplinați. Într-o comparație cu alți jucători de același profil cu el, Olaru e chiar și peste Alibec, recunoscut pentru faptul că e un client fidel al arbitrilor, din cauza gesturilor reprobabile pe care le face în timpul jocurilor. 

Olaru: „F***-ți morții mă-tii”

Aceasta a fost înjurătura pe care Darius Olaru i-a adresat-o "centralului" meciului cu Poli Iași, Horațiu Feșnic, care i-a arătat direct cartonașul roșu, la doar câteva secunde după ce îl avertizase cu "galben". Deși se afla cu spatele la arbitru, Olaru a fost auzit de Feșnic, care a reacționat instantaneu și l-a trimis la vestiare.

Jucători de profilul lui Olaru, în ultimii 3 ani

JucătorNr. Eliminări
Olaru3
Alibec2
Nistor1
Răduț1
Chamed1
G. Iancu1
Sorescu1
V. Gheorghe1
Vașvari1

11 selecțiiși două goluri are Darius Olaru în naționala de tineret a României, cu care a participat și la Euro de anul trecut, unde a bifat două meciuri: cu Croația, 4-1, și Franța, 0-0

I se contabiliează și "roșu", și "galben"

După meciul de la Iași, Olaru va rămâne nu doar cu cartonașul roșu încasat, ci și cu avertismentul pe care l-a primit din partea lui Feșnic. Conform regulamentului, dacă un fotbalist are cartonaș galben și apoi îl vede direct pe cel roșu, atunci i se va contabiliza și avertismentul, care nu se va șterge, așa cum se întâmplă în situația în care cineva e eliminat pentru două "galbene". Este primul "galben" pentru Olaru în actualul campionat, în care regula spune că se stă după al 4-lea, după al 7-lea, după al 9-lea și apoi la fiecare avertisment. 

Va lua cel puțin două etape de suspendare

Feșnic a notat în raportul de arbitraj motivul pentru care l-a eliminat pe Olaru, iar fotbalistul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF la mijlocul acestei săptămâni. Conform regulamentului, un cartonaș roșu acordat pentru injurii atrage după sine cel puțin două etape de suspendare, însă e posibil ca sancțiunea să fie și mai mare. Indiferent de pedeapsă, Olaru va lipsi sâmbătă, la meciul cu Dinamo, programat pe Arena Națională.

Totul despre FCSB - DInamo:

Citește mai multe știri despre FCSB:

A cedat la FCSB! Un stelist și-a sunat impresarul: „Scapă-mă de aici!”

Gigi Becali s-a testat de COVID: „Intra cu mască, fără mască. Nu avea nicio teamă” » De ce nu mai apare la TV și cine îi ia locul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
anti_sistem
anti_sistem  •  29 Septembrie 2020, 19:32
Postat de leul_90 pe 29 Septembrie 2020, 11:14

N-ai tu treaba cu deductiile logice. Ai noroc ca job-ul de portar la Kaufland nu necesita asemenea skill-uri.

Job, skill??? Ce amestecatura... Scrie in limba romana, gigist abject.

100550221766435
Titi Suru  •  29 Septembrie 2020, 15:36
Postat de fiji pe 29 Septembrie 2020, 10:31

"Mi-a răspuns cu aroganță." Da, așa se discută cu golanii, indiferent dacă sunt pe teren sau în tribune - amintește-ți de pumnul pe care tu l-ai trimis în falca unui spectator, adică tot gest golănesc -, așa că nu mai judeca tu pe alții. Și, dacă derbedeul ăsta este "cel mai cuminte", atunci cum arată cei "obraznici" de la FCSB?

calmeaza-te pisi ... s-or fi numind scolile de fotbalisti ''academii'' .. da n-au nimic academic in ele!!iar pentru maniera in care ''arbitreaza'' fluierasii ... o injuratura e o nimica toata !! ar merita scosi din fotbal ... nu numai injurati !!

obergruppenfuhrer
obergruppenfuhrer  •  29 Septembrie 2020, 11:17
Postat de obergruppenfuhrer pe 29 Septembrie 2020, 11:17

Nu-i problema ta si a altor trepadusi ca tine si daca nu-ti place atunci impuscate

impusca-te*

Vezi toate comentariile (15)
Comentează