FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY

EXCLUSIV FCSB - Dinamo redeschide Arena Națională! „Derby de România”, pe cel mai mare stadion al țării

FCSB - Dinamo se va juca pe „Arena Națională”
FCSB - Dinamo se va juca pe „Arena Națională”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 18:11 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 18:18

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo, contând pentru etapa cu numărul 6 a Ligii 1, va avea loc pe „Arena Națională”.

  • FCSB - Dinamo, derby-ul etapei #6 din Liga 1, va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format liveTEXT, VIDEO + FOTO pe GSP.ro;

„Arena Națională”, cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de peste 55.000 de locuri, se va redeschide pentru „derby de România”, duelul dintre FCSB și Dinamo, marile rivale bucureștene.

„Arena Națională”, închisă la începutul lui septembrie

Stadionul a fost închis de Primăria Municipiului București la începutul lunii septembrie, după meciul disputat de echipa națională a României în compania Irlandei de Nord (scor 1-1). Motivul a fost reprezentat de starea deplorabilă a gazonului, între timp lucrându-se la refacerea acestuia.

PMB a fost criticată dur având în vedere modul în care s-a prezentat gazonul, însă autoritățile din Capitală s-au apărat, punând starea gazonului pe seama volumului mare de meciuri disputat acolo într-un interval scurt de timp. De atunci, cele două echipe care foloseau stadionul, FCSB și Dinamo, s-au mutat. Roș-albaștrii au evoluat pe stadionul din Giurgiu, iar „câinii roșii” în „Ștefan cel Mare”.

VIDEO. Gazon hibrid ca pe Allianz Arena și supercentru de recuperare: „E prima dat în Europa de Est!”

Mai multe știri din Liga 1:

LPF a anunțat programul etapei 6 din Liga! Când se joacă derby-ul FCSB - Dinamo

Ultimele detalii despre transferul lui Diego Capel la Dinamo » În ce condiții se mai face mutarea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1024263120939392
Florin Marian  •  26 Septembrie 2020, 14:12
Postat de Giugiuca Irinel pe 25 Septembrie 2020, 19:50

Un comentariu real...chiar citeam un articol vechi si l citez pe nea gg: "N-ai jucatorii apti si nu mai sunt date disponibile? 3-0! N-ai jucatorii apti? 3-0! Dinamo nu are jucatorii? Sa piarda la masa verde. Eu nu zic de Dinamo, vorbesc la modul general! Trebuie sa facem si noi testul sa vedem. N-am emotii, ca nu ma mai intereseaza" hmm,pai ce facem? Aseară nu știau echipele cum sa te ajute..dac-ar gândi toti ca tine? Ai mai primi ajutor?pe de o parte inteleg oarecum ajutorul,dar pe de alta, stai si te întrebi,dacă era cfr,botoșani,craiova in situatia fcsb ar fi sarit careva?roata se intoarce, fie ea și patrata...iar despre meme-ul..pfff,daca fcsb reusea calificarea am convingerea că ieșea pe post ca un semizeu:) o tine una si buna ca dupa meciul de aseara au invadat "antistelistii" site urile..si nu e frumos sa zici ceva de rau..pai el ce face?de cate ori ironizează rivalele? El acum a aflat, ca exista antistelisti?:)) multa sanatate,iubitori ai fotbalului!

asa vrea sa castige ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1024263120939392
Florin Marian  •  26 Septembrie 2020, 14:11
Postat de rocky2 pe 26 Septembrie 2020, 10:24

Care steaoa visezi gigistule? Vor juca fc Covidoşii din Popesti cu Dinamo! Iar asta nu va fi in vecii vecilor un derby, poate doar un surogat!

CU *** dinam0

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  26 Septembrie 2020, 10:24
Postat de saviola3_5 pe 25 Septembrie 2020, 18:42

Sa speram ca ne lasa pe stadion. E in beneficiul tuturor. Forza Steaua!

Care steaoa visezi gigistule? Vor juca fc Covidoşii din Popesti cu Dinamo! Iar asta nu va fi in vecii vecilor un derby, poate doar un surogat!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează