FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV MM e peste tot! Cum l-a convins Stoica pe Gigi Becali să renunțe la Narcis Răducan: „Habar n-avea ce se întâmplă la Steaua”

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 18:15

Mihai Stoica (54 de ani) s-a întors la FCSB după aproape trei luni de la despărțire și la doar câteva zile de la plecarea lui Narcis Răducan.

Adus să-l înlocuiască pe MM, Narcis a plecat la începutul lunii. Varianta oficială: Becali a fost deranjat de declarațiile făcute de manager, care spusese că se așteaptă ca „suporterii noștri să migreze către echipa Armatei”. Adevărul ar fi însă altul. 

Sursele GSP susțin că Gigi Becali ar fi fost deranjat că Narcis Răducan nu era suficient de implicat la echipă. Patronul celor de la FCSB afla mai repede detalii despre jucătorii săi de la MM, care nici măcar nu mai făcea parte din anturajul echipei!

Două episoade petrecute înainte și după meciul România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0, i-ar fi fost fatale lui Narcis: 

1. Cazul Moruțan

Înainte de meciul „tineretului”, mijlocașul Olimpiu Moruțan a fost scos din lot din cauza unei accidentări.

Gigi l-a sunat pe Narcis să se intereseze de situația lui Moruțan, dar acesta nu știa ce să-i spună. Ulterior, Becali a vorbit cu MM, care i-a zis că Moruțan nu-i accidentat grav, ci doar e menajat. MM știa mereu tot, Narcis Răducan habar n-avea ce se întâmplă la Steaua”, au dezvăluit sursele Gazetei. 

2. Cazul Dennis Man

În timpul partidei, Dennis Man se accidenta grav la față după ce s-a ciocnit de portarul advers. 

„După meci, Gigi Becali l-a sunat pe Narcis ca să se intereseze de situația lui Man, iar el i-a spus că totul e în regulă. Apoi l-a sunat MM și i-a spus că s-a dus cu Man la spital. I-a dat lui Becali toate detaliile. Narcis a revenit cu un telefon peste o oră, dar Gigi știa deja tot”, susțin sursele GSP.

„MM lucrează momentan fără contract, dar o să-l facem și pe ăla, nu asta e problema. Era foarte apropiat de jucători, iar aceștia îi dădeau mesaje de genul «Domnule președinte, întorceți-vă!»” 
Gigi Becali pentru GSP.RO 

La FCSB, MM are în palmares 4 titluri cu roș-albaștrii: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014.

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

Citește și:

Gigi Becali a găsit cumpărător pentru doi jucători! Alexandru Stan și Claudiu Belu sunt doriți de Astra 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
2218879174817541
Valente Farm  •  22 Noiembrie 2019, 21:36
Postat de tatastrumf pe 22 Noiembrie 2019, 01:26

Despre care Rapid vorbesti , ca sunt 4 ?! Cat despre Clubul Sportiv al Armatei ( nu trebuie sa iti fie rusine sa ii pronunti numele complet !) este un club de sportivi amatori, fara drept de a evolua in Liga 2 si Liga 1 :)))))

Prietene, nu te mai uita pe GSP si Prosport ca dezinformeaza. Traiesti in minciuna. Presa sportiva din RO este aservita lui Gigi si o tin una si buna ca nu au voie cluburile departamentale in prima liga (sectia sportiva fotbal). CSA Steaua Bucuresti are sectii active in prima divizie la foarte multe sporturi (polo, handbal, rugby, volei ....) si nu este nici cea mai mica problema.

mario78a
mario78a  •  22 Noiembrie 2019, 08:59

,,Habar n-avea ce se întâmplă la Steaua” pai normal ca doar era manager la FC fcsb SA , ce treaba sa aibe cu UNICA CSA STEAUA???!! DACA NU VA CONVINE DECIZIA INSTANTEI CONTESTATI O !!!!

lixandru88
lixandru88  •  22 Noiembrie 2019, 08:53
Postat de tatastrumf pe 22 Noiembrie 2019, 01:30

Nu exista nici o echipa STEAUA BUCURESTI in Liga a 4a , exista doar Clubul Sportiv al Armatei...Fotbal Club Steaua Bucuresti, pe scurt : FCSB ! este in Liga 1 , si a jucat ( conform site UEFA , de 13 ori in ultimii 15 ani Europa, din care de 10 ori consecutiv , zice UEFA ca este " european record " !

***, echipa din Liga a 4-a se numește CSA STEAUA BUCUREȘTI. Ea poarta pe tricou stema binecunoscuta! Echipa proștilor și a infractorilor se numește Fotbal Club FCSB, unde FCSB nu înseamnă nimic (nu e abreviere). Stema lor e desprinsă din "the Simpson". E diferență mare între Steaua și Fotbal Club FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează