FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - GAZ METAN // VIDEO Bogdan Vintilă a reacționat după decizia drastică luată de Becali: „Așa, și? Poate fi adevărată sau nu”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 11:09

Bogdan Argeș Vintilă, 47 de ani, tehnicianul celor de la FCSB, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan Mediaș de vineri. 

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit despre situația celor 13 jucători puși pe lista neagră de Gigi Becali, explicând cum încearcă să-i mobilizeze pe cei intrați în dizgrația latifundiarului:

„Jucătorii mei s-au schimbat mult, au mai multă încredere în ei, sunt mai echilibrați și mai hotărâți. Nu e vorba că trebuie să salvez pe cineva. Am jucători care știu că se pot schimba multe dacă fac meciuri bune și câștigă jocuri.

A apărut o listă. Așa, și? Totul depinde doar de jucători. Se pot schimba multe dacă vom câștiga toate meciurile rămase. Lista patronului poate să fie adevărată sau nu. Ca fotbalist, trebuie să joci și să dai randament până la finalul contractului”

„Vrem să câștigăm contra Gazului pentru că ne dorim să câștigăm toate meciurile rămase în acest an. Suntem o echipă bună și cred că merităm să fim în play-off” - Bogdan Vintilă, antrenor FCSB 

  • FCSB mai are de jucat în 2019 cu Gaz Metan (a), Viitorul (d), restanța cu Voluntari (d) și CS Universitatea Craiova (a).

Matchpreview FCSB - Gaz Metan: 

Vezi și: 

FCSB // În plină luptă la titlu, Gigi Becali recunoaște că a încălcat regulamentul! Autodenunț în direct!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  05 Decembrie 2019, 13:28
Postat de sbfc pe 05 Decembrie 2019, 11:57

saraca limba gramatica... vai de capul tau.

gura mica gigistule

engonga
engonga  •  05 Decembrie 2019, 12:04
Postat de sbfc pe 05 Decembrie 2019, 11:57

saraca limba gramatica... vai de capul tau.

in ce tara se vorbeste limba gramatica?vai de capul tau gigistule.

sbfc
sbfc  •  05 Decembrie 2019, 11:57
Postat de Danut Ognean pe 05 Decembrie 2019, 11:24

vintila tu nu vezi ca esti marioneta lu gigi?sper sa va umileasca gazul maine seara la fel cum va umilit astra

saraca limba gramatica... vai de capul tau.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează