FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Manevrele lui Gigi Becali pentru a bloca CSA Steaua în Liga 3: „Nu putem să îi lăsăm așa”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, vrea să împiedice promovarea rivalei CSA Steaua în Liga 2.
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, vrea să împiedice promovarea rivalei CSA Steaua în Liga 2.

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 18:05 / Actualizat vineri, 07 august 2020 19:04

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, vrea să împiedice promovarea rivalei CSA Steaua în Liga 2. 

CSA Steaua a promovat în Liga 3, după două victorii concludente la barajul cu Argeșul Mihăilești și Bărăganul Ciulnița. „Militarii” ar putea fi colegi de serie cu echipa secundă a celor de la FCSB, iar Gigi Becali pregătește lotul pentru sezonul viitor. 

Gigi Becali: „Aducem jucători pentru Liga 3”

„Nu, nu a mai plecat nimeni de la noi. Nu mă interesează nimic, am luat jucătorii de care aveam nevoie, la revedere. Nu mai am nicio ofertă, nimic. Să așteptăm să vedem cupele europene și să vedem ce oferte vom primi atunci, la jucătorii valoroși mă refer. Poate să fie cine o fi, eu nu mai transfer. Am închis.

Aducem din jucătorii împrumutați, ca să avem lot. E posibil să jucăm cu CSA, în Liga 3. Trebuie să facem și noi ceva, nu putem să îi lăsăm așa. Nu mă axez neapărat pe echipa secundă, dar nici chiar așa. E posibil ca la momentul ăla să îmi vină o ambiție, să îi mai țin un an în Liga 3”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

VIDEO Cozmin Gușă: „FCSB-ul nu o să își revină, problema este Gigi Becali”

Citește și alte știri despre FCSB:

Cum au evoluat cotele celor mai importanți fotbaliști » Florinel Coman e pe plus 100.000 de euro + Doar doi campioni de la CFR în top

FCSB. Gigi Becali amenință FRF: „Merg la TAS. Cum să faci asta?! Pierd bani”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
emil1986
emil1986  •  08 August 2020, 15:18
Postat de catalynn pe 08 August 2020, 09:51

Îți faci curaj!? :-))))) ***

Alex, jurist parlit, ai sa ajungi la pensie si n-ai sa vezi CSA Steaua, echipa infiintata in 2017, fara niciun fel de palmares, ba da cu o promovare din liga IV in a III-a :))), in prima liga, tristule. Vai de soarta voastra de copii de bolsevici!

163047312017723
Get Down  •  08 August 2020, 11:46

Cu oieru blasfemist ajungeti departe . La anul va fi complotul craiova frf si liga impotriva lu nea oaie si or sa termine pe 9

108022913946097
Traian Pavelescu  •  08 August 2020, 11:38

Ce poate fi mai repugnant, ridicol, sinistru decât sa fi suporter buimac, îndoctrinat, total ignorant al echipei unei odioase unități militare sportive înființata de armata roșie de ocupație, precum CSA! In Europa și in lume nu înțelege nimeni cum și de ce România a rămas ultimul bastion al sportului de tip stalinist făcut in cazarmi ale armatei (CSA) și miliției (Dinamo)!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează