FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a pierdut maratonistul! Accidentarea lui Ovidiu Popescu dă peste cap toată strategia lui Vintilă

Articol de , - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 03:50

Accidentarea lui Ovidiu Popescu aduce daune importante vicecampioanei: FCSB nu se va putea baza în februarie pe fotbalistul care a jucat cele mai multe meciuri și minute în acest campionat.

Cantonamentul pe care FCSB îl efectuează în Spania a scos din primul „11” un fotbalist de care trupa lui Bogdan Vintilă aproape că devenise dependentă. Ovidiu Popescu a suferit o afecțiune a ligamentelor și va fi nevoit să absenteze până la începutul lunii martie, atunci când va debuta play-off-ul. El va lipsi însă pe toată durata lunii februarie, când se joacă 5 meciuri de campionat, iar unul dintre acestea e chiar derby-ul cu rivala în lupta pentru titlu, CFR Cluj.

Ovidiu Popescu, pierdere mare pentru FCSB

Pierderea e mare, fiindcă Ovidiu Popescu a fost fotbalistul care s-a aflat cel mai mult pe teren, în echipa roș-albaștrilor, pe parcursul actualului campionat. A bifat cel mai mare număr de jocuri în care a fost folosit, nu mai puțin de 19. A lipsit doar de două ori. Niciun alt jucător nu a jucat atât de mult. 

+15 FOTO

Topul celor mai folosiți

JUCĂTORMECIURIMINUTE
Ov. Popescu191.575
I. Cristea181.531
Fl. Coman181.445
Fl. Tănase181.386

Ce partide va rata

  • 2 februarie: CFR Cluj - FCSB (Liga 1)
  • 6 februarie: Voluntari - FCSB (Liga 1)
  • 9 februarie: FCSB - Clinceni (Liga 1)
  • 17 februarie: Dinamo - FCSB (Liga 1)
  • 23 februarie: FCSB - Chindia (Liga 1)

100%a fost procentajul minutelor jucate de Ovidiu Popescu în meciurile de Liga 1 în lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie, în care FCSB a recuperat și a urcat, de pe ultimul loc, până pe poziția a 3-a

Cum ar putea arăta FCSB în februarie: Bălgrădean - Crețu, Planici, I. Cristea, Panțâru - Oaidă, Nedelcu, Moruțan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Manea, L. Filip, Vână, Ad. Popa, Olaru, Gnohere
 

A lipsit aproape 9 luni

În urmă cu 1 an și jumătate, Ovidiu Popescu a suferit o accidentare extrem de gravă. În octombrie 2018, în timpul unui joc-școală la antrenament, s-a ales cu ruptură a ligamentelor încrucișate. S-a operat și a urmat o pauză foarte lungă. A revenit într-un joc oficial abia în iulie 2019, adică în startul actualului sezon, în care a bifat, în toate competițiile, nu mai puțin de 27 de apariții, dintr-un maximum posibil de 31. 

FCSB - Lokomotiv 3-3

Citește și:

Florin Gardoș explică „trădarea” lui Chipciu » De ce n-a semnat cu FCSB: „Dacă i se pune pata, Becali îți încheie cariera”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Ianuarie 2020, 11:51
Postat de Danut Ognean pe 22 Ianuarie 2020, 11:22

fortza cfr

Și cu FC D 1948 SA cum rămâne? I-ai părăsit și tu? Gigistule!

bazinga
bazinga  •  22 Ianuarie 2020, 11:34

Se descurca Arges!Vine Nea Gigi cu solutia,are el bagheta magica tot timpul la indemana!

100002473541087
Danut Ognean  •  22 Ianuarie 2020, 11:22

fortza cfr

Vezi toate comentariile (17)
Comentează