FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea, despre plecarea de la Dinamo: „M-am întâlnit cu patronul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 21:00

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, susține că s-a întâlnit cu patronul Ionuț Negoiță, care a mai plătit din restanțele salariale față de jucători. 

Oficialul „câinilor” le dă asigurări fanilor că nu va pleca de la echipă, deși s-a spus că ar putea părăsi formația.

„Alaltăieri seară m-am întâlnit cu patronul, care s-a ținut de cuvânt și le-a virat tuturor jucătorilor o parte din bani. Toată lumea a primit câte ceva! Acum și noi trebuie să ne ținem de cuvânt și să adunăm ceva puncte. 

Cât despre situația mea, mesajul patronului către mine a fost unul singur. Nu stiu de unde a apărut, nu știu cu cine s-a vorbit! Însă, la fotbal, nimic nu e sigur. Suntem departe de ce ne-am propus la începutul sezonului, dar mai avem șanse, atât la campionat, cât și la Cupă”, a spus Prunea la TV Digi Sport.

„Prefer jucătorii ca Nistor”

Președintele „câinilor” a vorbit și despre declarația lui Dan Nistor, care a spus că „îi este foame” și că pleacă de la Dinamo dacă nu-și va încasa restanțele până la sărbătorile de iarnă.

„Nu e dificil de controlat situația, pentru că e vorba de jucători de caracter. Eu îl felicit pe Dan Nistor, pentru că eu prefer astfel de jucători cu personalitate în locul celor care vorbesc prostii pe la colţuri.

Este o poziţie corectă, dar din discuţiile pe care le am eu, ei înţeleg că nu sunt chiar două luni şi jumătate şi cu siguranţă că în cel mai scurt timp niciun jucător - fie că pleacă de la Dinamo, fie că rămâne - nu are cum să-şi piardă banii, pentru că au sumele trecute în contract”, a adăugat Prunea.

Vezi și:

Ioan Becali a dezvăluit povestea transferului lui Adrian Mutu la Dinamo: „L-am ascuns la mine acasă 10 zile. Apoi a venit Nețoiu cu 700.000$ prăfuiți și cu un miros ciudat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dvd1
dvd1  •  14 Decembrie 2019, 00:20

retrageti Dinamo din campionat imediat, chiar de miine. Trebuie sa fie cineva care sa poata face asta pe loc. S-a terminat cu Dinamo. Iar Pruna asta vorbeste si el sa se afle in treaba. El la dinamo nu poate sa aprobe nici cumpararea unei piini. Afara cu el si cu toti ceilalti. Desfiintati Dinamo miine. HUOOOOOOOOOOO Dinamo

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Decembrie 2019, 23:30

dupa urmatorul meci cu botosani,daca pierdeti ,sunteti mai aproape de retrogradare,decat de titlu,e jale,iar vvin catelusii sa vada steaua,in rest 3-4 pe stadion,cum zice chiar idolul vostru nistor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează