FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea reacționează după atacurile medicului concediat, Adrian Motoacă: „A fost o problemă de ordine interioară a clubului”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 20:09

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, a comentat declarațiile dure făcute de Adrian Motoacă, medicul demis de „roș-albi”.

  • CONTEXT: Adrian Motoacă, medicul demis de Dinamo în această săptămână, a ieșit la atac după despărțirea de clubul din „Ștefan cel Mare”;
  • Acesta l-a criticat pe antrenorul Dusan Uhrin, căruia îi reproșează duritatea etalată în vestiar: „prin tonul său agresiv, ne vedea ca pe niște subordonați, nu ca pe niște colegi de staff”;
  • MAI MULTE DETALII AICI!

„Doctorul e un capitol închis, a fost o problemă de ordine interioară a clubului. Ne-am despărțit și îi dorim mult succes în continuare. Îi place să apară prin ziare, însă nu-i nimic adevărat. Fanii să fie liniștiți, noi ne dorim binele lui Dinamo”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

Adrian Motoacă (39 de ani) a venit la Dinamo în luna iulie, imediat după ce Liviu Bătineanu, fostul medic al „câinilor”, a plecat de la echipă în urma unui conflict cu Prunea.

Motoacă a studiat la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București. El este un dinamovist înfocat, care obișnuia să urmărească meciurile echipei din galerie.

Florin Prunea reacționează după atacurile medicului concediat, Adrian Motoacă: „A fost o problemă de ordine interioară a clubului”
Adrian Motoacă

VEZI ȘI:

Adrian Motoacă, medicul concediat de Dinamo, iese la atac: „Uhrin ne vedea ca pe niște subordonați. Voia să le dea jucătorilor paste bolognese!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
aldo_m
aldo_m  •  18 Octombrie 2019, 06:55

daca Motoaca nu era subordonat insemna ca era sef ca altceva nu pot sa inteleg din spusele lui ,mai baiatule trebuia sa faci ce ti se spune l ati vazut pe popica al nostru cum vorbeste nu are mai mult de 10 clase mai cum niste prostovani cu 10 clase ca asa sant jucatorii nostri au habar de nutritie si trebuie intrebati ce inghit credeti ca la echipele mari vin bucatariisi intreaba jucatorii ce vreti sa manacati -poate doar la echipele de comuna se comanda mici si bere

Vezi toate comentariile (1)
Comentează