FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Diego Fabbrini a făcut vizita medicală cu Dinamo! Va fi la antrenamentul lui Dusan Uhrin și, luni, titular cu Hermannstadt

Articol de - Publicat joi, 22 august 2019 09:10

Vârful italian Diego Fabbrini (29 de ani) a efectuat vizita medicală pentru transferul la Dinamo București. Fotbalistul a semnat un contract valabil pe următorii trei ani. 

Fabbrini s-a înțeles cu Dinamo, iar azi va fi la dispoziția lui Dusan Uhrin. Italianul va efectua un antrenament ușor, într-un program separat, iar luni va fi, cel mai probabil, titular împotriva celor de la Hermannstadt.

Dinamoviștii au câștigat lupta cu FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Botoșani pentru serviicile atacantului.

În sezonul trecut, italianul a evoluat pentru FC Botoșani, formație pentru care a reușit 5 goluri și 5 assisturi în 32 de partide oficiale. Jocurile bune l-au propulsat în atenția celor mai importante cluburi din Liga 1, printre care FCSB și Dinamo, însă niciuna dintre aceste formații nu l-a convins la momentul respectiv să rămână în România. 

Fabbrini a evoluat de-a lungul carierei pentru Empoli, Udinese Calcio, Palermo, Siena, Millwall, Birmingham, Watford, Middlesbrough, Spezia Calcio, Real Oviedo, FC Botoșani și CSKA Sofia.

1.000.000 €este cota de piață a lui Diego Fabbrini, conform Transfermarkt

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Plecarea lui Negoiță a blocat transferul lui Cosmin Matei » Ultimele detalii de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
lapusneanul
lapusneanul  •  22 August 2019, 13:03

edy apostol, acest....mama omida al gesepeului...hahaha.... bai edy, cum ai aflat ca luni o sa fie titular ?..:)

mario_rdfe
mario_rdfe  •  22 August 2019, 12:13

Fabbrini nu este atacant..si ieri ati facut aceiasi greseala. Are deja ceva timp in fotbalul romanesc si voi inca nu stiti ce post joaca. Jurnalisti de sport

cainelup
cainelup  •  22 August 2019, 11:53

"pentru FC Botoșani a reușit 5 goluri și 5 assisturi în 32 de partide oficiale" -daca punem cate o vitejie/meci rezulta maxim 10 meciuri din 32. Bun si asta !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează