FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali are un nou plan la FCSB! Cum vrea să rezolve principala problemă pe care o are Bogdan Andone

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 10:37

Gigi Becali are un nou plan pentru FCSB. Crede că poate rezolva problema postului de fundaș stânga prin transferul lui Florin Ștefan (23 de ani) de la Sepsi.

Poziția în care FCSB se confrunta cu inflație a ajuns să nu mai poată fi acoperită deloc! Stan și Momcilovici sunt accidentați, Junior Morais vrea să plece la Gaziantepspor, De Nooijer refuză să semneze cu roș-albaștrii.

Acestea sunt datele care îl determină pe Becali să caute un fundaș stânga.
Cel mai nou nume intrat în atenția patronului: Florin Ștefan, 23 de ani, de la Sepsi. El a bifat un sezon la Sfântu Gheorghe, unde a ajuns după ce retrogradase cu Juventus București, și a atras atenția mai ales datorită prestațiilor din naționala de tineret. La Sepsi nici măcar n-a avut loc ca titular pe postul lui!

Neagoe, antrenorul lui Sepsi din sezonul trecut, l-a transformat pe Florin în mijlocaș stânga pentru a-l folosi mai des, apărător pe acea parte l-a preferat pe filipinezul Daisuke Sato. Ștefan a ajuns cu noroc și în selecționata U21. Titularul postului la începutul campaniei de calificare, Andrei Radu, s-a transferat de la Aris Limassol la CFR Cluj și a mai bifat un singur meci de campionat în șase luni, motiv pentru care Rădoi a fost obligat să caute alt fundaș stânga. Așa a ajuns Florin titular la Euro U21. 

850.000 €constituie cota lui Ștefan pe transfermarkt. Sepsi l-a adus gratis de la Juventus București în vara trecută, deci ar obține un profit semnificativ dacă l-ar vinde pe un preț egal cu estimarea din transfermarkt

„Vorbim după Euro!”

Sepsi amână tratativele pentru transferul lui Ștefan la FCSB. Oficialii covăsnenilor sunt deschiși pentru negocieri după ce România va fi încheiat parcursul de la Euro U21. „Tricolorii” au impresionat deja în turneu, au victorii cu Croația și cu Anglia și sunt aproape de calificarea în semifinale. Continuarea la fel de spectaculoasă a competiției ar spori și cota lui Florin Ștefan, i-ar putea aduce apărătorului chiar un transfer într-un campionat mai bun. 

Mai trebuie și un mijlocaș

În afara problemei cu fundașul stânga, Bogdan Andone trebuie să mai găsească și un mijlocaș pentru sistemul pe care l-a ales, 4-3-3. Închizător va fi Pintilii sau Lucian Filip, unul dintre interi poate deveni Răzvan Oaidă, adus de la Botoșani cu 600.000 de euro. În 4-3-3, postul de inter mi s-ar potrivi”, a afirmat Oaidă în cantonamentul din Brașov.

Andone are nevoie să mai aleagă încă un mijlocaș. Pentru cele trei posturi din atac e concurență aspră: Man, Gnohere, Hora, Florin Tănase, Florinel Coman. 

Vezi și:

FCSB e iar campioană! Pe hârtie :) Are cel mai bine cotat prim „11”: un singur jucător e sub un milion de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Iunie 2019, 19:20
Postat de e_lae pe 24 Iunie 2019, 11:22

Junior Morais vrea să plece la Gaziantepspor... de unde ati tras voi concluzia asta ??? Stan și Momcilovici sunt accidentați... sunt cumva accidentati definitiv, nu mai revin in curand?

nici macar nu e Gaziantepspor, aia au retrogradat prin liga a 4a!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Iunie 2019, 19:18
Postat de theman30 pe 24 Iunie 2019, 11:34

las ca gg nu e negoita sa dea afara un jucator dupa 2 meciuri....

nu, Gigi e mai rau! pe Stoian la dat afara dupa 30 de minute in 2 jocuri!

114008756435133
Todinca Mihai  •  24 Iunie 2019, 16:58

Întotdeauna gibulina na dus lipsa de planuri ci de rezultate

Vezi toate comentariile (25)
Comentează