FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a pus ochii pe Valentin Mihăilă: „Îmi place! Dar lumea nu zice «Ia-l tu, că ești magnat și noi suntem proști!»”

Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 12:55

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că este fanul lui Valentin Mihăilă, 19 ani, dar nu crede că poate să-l transfere pe atacantul de la CSU Craiova.

E un jucător din Liga 1 care îmi place mult, Mihăilă. Nu vreau să-l supăr pe Rotaru. Nu spun că mă interesează și că-l iau, dar îmi place mult. Nu cred că pot să-l transfer. Nu spune lumea: «Ia-l tu, că ești magnat și noi suntem proști!»”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Valentin Mihăilă, crescut la juniorii celor de la CSU Craiova, a jucat 29 de meciuri în sezonul trecut din Liga 1, marcând 1 gol, și va face parte foarte probabil din echipa U21 cu care Mirel Rădoi va ataca preliminariile Euro 2021. 

800.000 €este cota lui Valentin Mihăilă, potrivit transfermarkt

Gigi Becali: „Pe Cicâldău iau 70 de milioane”

Gigi Becali s-a referit și la celălalt fotbalist din Bănie despre care și-a manifestat recent interesul, Alexandru Cicâldău, mijlocașul de 20 de ani pe care ar fi dispus să dea 7 milioane de euro.

„Pe Cicâldău îl iau doar dacă pleacă Dennis Man sau Florinel Coman. O să vedem. Dar Cicâldău e prea valoros. Și nu sunt eu cel mai deștept din Europa ca să-l iau. Sunt alții mai deștepți și mai bogați, care plătesc imediat după turneul ăsta. Eu nu dau 7 milioane pe el ca să joc fotbal, ci ca să-l vând. Într-un an de zile îl dau cu 70 de milioane”, a adăugat patronul FCSB.

Vezi și:

VIDEO Gigi Becali nu renunță la Adrian Petre! Îi cere sfaturi lui Mirel Rădoi: „Băi, răspunde-i lui nași-tu, dacă vrei să te califici cu Germania!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
j0k3r
j0k3r  •  27 Iunie 2019, 09:35
Postat de Silviu Apostol pe 26 Iunie 2019, 19:39

"Magnat" ??? Nu cred ca temperatura e de vina pentru elucubratiile acestui acefal ! Sunt convins ca branzarul nici nu stie ce inseamna !

tu esti serios folosind asemenea cuvinte? vrei sa creada stelistii ca au intrat pe vreun site strain? mai pe scurt, cuvinte din maxim 2 silabe.

j0k3r
j0k3r  •  26 Iunie 2019, 19:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  26 Iunie 2019, 19:39

"Magnat" ??? Nu cred ca temperatura e de vina pentru elucubratiile acestui acefal ! Sunt convins ca branzarul nici nu stie ce inseamna !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează