FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cristi Dancia a refuzat Dinamo, iar Steaua nu a avut bani să îl cumpere: „FC Argeș a cerut prea mult”

FOTO: Facebook Cristian Dancia
FOTO: Facebook Cristian Dancia

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 12:40

Cristian Dancia (39 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre ofertele pe care le-a avut de-a lungul carierei.

 

 

În anul 2004, Cristi Dancia a plecat de la FC Argeș la Torpedo Moscova, în Rusia, dar a avut oferte și de la Steaua și Dinamo. Fostul fundaș stânga a povestit de ce nu s-a concretizat transferul în Ghencea și de ce a refuzat tabăra „câini”.

„A fost un interes din partea Stelei. Eram la FC Argeș și Jean Vlădoiu mi-a spus. A venit ofertă pentru mine și Rică Neaga, dar știu că FC Argeș a cerut prea mult și nu s-a concretizat.

Transferul la Dinamo l-am refuzat eu, cu jumătate de an înainte să plec la Torpedo. Mai aveam contract cu FC Argeș, nu mi-a convenit nici oferta pe care mi-au propus-o și voiam să plec afară. Era atuci președinte domnul Jigman. Trebuia să se pună de acord și cluburile”, a spus Dancia la GSP LIVE.

Totodată, fotbalistul a fost în probe la Galatasaray, dar nu a fost păstrat în lot și, privind în urmă, realizează că nu era pregătit să joace la una dintre cele mai iubite echipe din Turcia.

„Am fost în probe la Galata, a picat transferul, dar nu eram pregătit atunci. Aveam 22 de ani. Probabil și dacă mă luau, mă dădeau împrumut undeva. Erau jucători prea mari”, a povestit Dancia.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Fără teste antidoping » Povești incredibile din Rusia! Cristi Dancia: „Te adormeau și îți dădeau un pumn de pastile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  24 Iunie 2019, 18:33

Unde nu ajunge,zice ca pute.A refuzat Dinamo.Pai si normal asa mare jucator,a jucat la Real,Barcelona ,Bayern,etc,asa de mare ca eu nu am auzit de el.Alo GSP tot mai promovati nulitati.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează