LIGA 1  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO EXCLUSIV Dorin Mudura, despre reîntâlnirea cu Ionel Ganea: „Am arbitrat un meci amical în care a jucat și el” + A mai pățit un incident similar

Ionel Ganea îl agresează pe Dorin Mudura
Ionel Ganea îl agresează pe Dorin Mudura

Miercuri, 19 Iunie

Dorin Mudura, arbitrul agresat de către Ionel Ganea, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a rememorat incidentul din 2007.

Ionel Ganea, atunci atacantul lui ACS Poli Timișoara, a primit cartonașul roșu într-un meci cu Rapid, după un fault semnalizat de către asistentul Dorin Mudura. Fostul fotbalist l-a apucat atunci de față pe asistent și l-a lovit cu genunchiul, pentru a-l trânti la pământ. Ganea a primit 16 etape de suspendare, în urma acestei ieșiri nervoase.

 

 

 

„Eu nu îi port pică, a fost o reacție. Din păcate, se pot întâmpla și astfel de gesturi. Sigur că a fost deplasat.

Cu Ionel m-am întâlnit și după incident la LPF și acum doi ani la un turneu demonstrativ la Zalău. Chiar am arbitrat un meci amical în care a jucat și Ionel”, a spus Dorin Mudura, la GSP LIVE.

Totodată, fostul arbitru a dezvăluit că a mai trăit un incident similar, în ligile inferioare. Acesta a scăpat de furia fotbaliștilor și a spectatorilor, cu ajutorul Jandarmeriei.

„Eu am mai avut astfel de incidente pe plan județean. Am eliminat un jucător, am fost încojurat de toată echipa și un alt jucător, tot așa, m-a prins de gât, unul m-a lovit. Bineînțeles, am arătat cartonașul roșu și în momentul ăla au intrat și spectatorii pe teren. După vreo 25 de minute am reușit să ieșim cu mașina Jandarmeriei”, a mai spus Dorin Mudura.

VEZI ȘI:

OFICIAL Dinamo l-a transferat pe Florin Bejan, jucător crescut la FCSB! A patra mutare a verii rezolvată de „câini”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Fiul cel mic al lui Anghel Iordănescu, angajat la stat. Ce funție ocupă Alexandru la 25 de ani

Libertatea

Comentarii (1)

anastasiu  •  20 Iunie 2019, 11:38

Expresia fetei lui Ganea spune totul!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:30 Tenis, ATP

Turneul din Hamburg

Digi 2, Digi 4
13:15 Ciclism

Turul Franței

Eurosport
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Jurmala

Digi 2
17:00 Tenis, WTA

Turneul din Palermo

Digi 3, Digi 2
21:00 Fotbal, UCL

CFR Cluj - Maccabi

Digi 1, Look
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct din redacție

Urmărește aici

acum!
×