FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

GSP LIVE // VIDEO Surpriză! Care e clubul din România pe care Cosmin Moți îl compară cu Ludogoreț: „Toată lumea de la noi vorbește la superlativ”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 12:33

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul celor de la Ludogoreț, a fost invitat zilele trecute la GSP Live, unde a vorbit despre condițiile excelente pe care le are la campioana Bulgariei.

Fotbalistul care evoluează în campionatul de la sud de Dunăre din 2012 a făcut și o comparație cu fotbalul din Liga 1, fiind de părere că Viitorul lui Gică Hagi se apropie cel mai mult de Ludogoreț la nivel de investițiii.    

„Nu știu ce e la noua bază a Stelei, dar, ca investiții, cred că Viitorul se apropie. Se bazează pe Academie, dar e greu doar cu jucători tineri. Au mai jucat grupele noastre de juniori cu ei și, din ce am înțeles, toată lumea de la noi vorbește la superlativ despre ce e acolo”, a spus Moți, la emisiunea GSP Live. 

7 titluriconsecutive are Cosmin Moți cu Ludogoreț Razgrad

Vezi și: 

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți și 3 episoade MEMORABILE din România: escapada interceptată de Badea, cum l-au sabotat jucătorii pe Bonetti la Săftica + „Nu regret că l-am lovit pe Mihalcea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
spartcapus
spartcapus  •  18 Octombrie 2019, 17:22
Postat de jack_the_stripper pe 18 Octombrie 2019, 14:07

Cu siguranță că atunci ți-ai spartcapus. Și, vai, a rămas așa...

Va doare gigistilor si acuma cum v-a umilit Prinţul Moţi! Hahahahaha!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Octombrie 2019, 14:07
Postat de spartcapus pe 18 Octombrie 2019, 12:14

Moti de unu singur a eliminat aberatia fcsbecali!

Cu siguranță că atunci ți-ai spartcapus. Și, vai, a rămas așa...

spartcapus
spartcapus  •  18 Octombrie 2019, 12:14

Moti de unu singur a eliminat aberatia fcsbecali!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează