FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi e perla Ligii 1! Specialiștii de la transfermarkt au actualizat cotele de piață ale fotbaliștilor din România

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 09:00

Hagi jr conduce clasamentul celor mai valoroși jucători din campionatul nostru, conform noilor cote de piață publicate pe transfermarkt.de. FCSB are însă cei mai mulți jucători în Top 10.

2019 este, fără îndoială, anul lui Ianis Hagi. Cupa României, câștigată cu Viitorul, selecțiile la prima reprezentativă și prezența la Europeanul U21 din Italia, precum și interesul manifestat pentru el de mai multe echipe de top ale Europei i-au crescut considerabil cota de piață.

Salt de 2,5 milioane!

În numai două luni, Hagi jr a urcat de la 3,5 milioane de euro (aprilie) la 6 milioane de euro.

Căpitanul constănțenilor este în acest moment cel mai valoros jucător din Liga 1, conform ierarhiei publicate ieri de cunoscutul site de specialitate transfermarkt.de.

FCSB vs CFR 4-2 

Top 10 nu e dominat, cum s-ar putea crede, de campioana CFR. În timp ce clujenii au doar doi jucători în clasamentul amintit, la fel ca Viitorul și Craiova, partea leului și-a tras-o FCSB. Vicecampioana e lider, cu patru fotbaliști, respectiv Man, Florinel Coman, Florin Tănase și Gnohere.

perla

Șlefuiți de „Rege”

Interesant, șapte dintre jucătorii prezenți în clasament, respectiv Ianis, Băluță, Manea, Cicâldău, Țucudean, Coman și Tănase, au trecut prin mâna lui Gică Hagi, la Viitorul, în diferite perioade de timp. Iar cinci dintre ei, Ianis, Băluță, Manea, Cicâldău, Coman, plus Man sunt prezenți la Europeanul U21 din Italia.

2.000.000 €e suma cu care Viitorul l-a răscumpărat pe Ianis de la Fiorentina, în ianuarie 2018

Hagi înaintea bavarezului Hummels!

Hagi junior este unul dintre jucătorii aflați la mare căutare în această perioadă pe piața transferurilor. Fapt confirmat și de o ierarhie în continuă actualizare publicată pe transfermarkt.de.

Ieri la prânz, numele său a fost la un moment dat cel mai accesat de către vizitatorii site-ului și s-a menținut toată după-amiaza între primele 10 nume căutate de useri. Ianis a luat fața unor jucători mult mai bine cotați, precum Rodrigo (Atletico, 80 milioane euro), Joao Felix (Benfica, 70 milioane) sau Mats Hummels (35 milioane), de la Bayern. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
ciollo
ciollo  •  19 Iunie 2019, 19:53
Postat de fcsbsibklinadn pe 19 Iunie 2019, 14:59

man valoreaza cat tot mislami orhei cu tot cu stadion

Iar catelul meu are IQ-ul mai mare decat poti obtine tu.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iunie 2019, 16:31

cota jucatorilor nostri inca e foarte mica fata de reala lor valoare. cota prezenta este calculata ca raport la valoarea jucatorilor din generatia anterioara, o generatie 95% ratata. ca exemplu, putem sa verificam cota croatilor pe care i-am batut fara drept de apel sau cota celor 2 *** de la Anglia care si-au ingropat echipa. Actuala generatia are datoria sa readuca cota jucatorului roman acolo sus unde ii este locul si prin faptul asta sa puna presiune pe generatia viitoare sa fie si mai buna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  19 Iunie 2019, 16:15

Iar ati inceput cu perle, diamante si alte petarde din astea. Voi chiar credeti in ce spuneti sau va place sa va auziti vorbind. Aveti grija sa nu fasaiti prea repede perlelel si diamantele aste facute peste noapte... In fotbalul romanesc avem exemple cu duiumul... Asa ca mai usor cu desantarea asta sa nu avem deziluzii prea mari... Sa vedem cate perle vor mai fi peste cateva luni!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează