FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ce se ascunde de fapt în spatele spaniolilor de la Dinamo » Investigația GSP care scoate la suprafață fața nevăzută a noilor investitori

Ce se ascunde în spatele investitorilor de la Dinamo. Detalii neștiute despre afacerile spaniolilor și despre partenerii lor români.
Ce se ascunde în spatele investitorilor de la Dinamo. Detalii neștiute despre afacerile spaniolilor și despre partenerii lor români.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 20:00 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 08:16

Detalii neștiute despre afacerile spaniolilor de la Dinamo și despre partenerii lor români. Totul în Gazeta Sporturilor de luni! Gazeta a căutat în trecutul lui Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, și a descoperit informații extrem de interesante: 

  • cum au început și cum s-au terminat unele proiecte internaționale ale firmei conduse de Collado;
  • ce fost fotbalist este partenerul controversat din România al spaniolului;
  • ce spune firma cu director saudit pentru care lucrează Collado despre investiția de la Dinamo;
  • plus o pretinsă prietenie cu Cristi Borcea și reacția fostului acționar. 

CITEȘTE AICI INVESTIGAȚIA GSP DESPRE FAȚA NEVĂZUTĂ A SPANIOLILOR CARE CONTROLEAZĂ DINAMO!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (142)
1549514718702915
Sandu Daniel  •  26 Octombrie 2020, 07:17

APROPO CATE ETAPE DE SUSPENDARE A PRIMIT VARUL COLTESCU NU ATI SCRIS NU ESTE INTERESANT PE VOI VA DOARE DINAMO

1549514718702915
Sandu Daniel  •  26 Octombrie 2020, 07:15

Vad ca in ultima vreme pe unii *** ,voi gspisti dati ocazia unora sa invete sa deschida gura,in special celor cara tin cu FCS MIAUA ,DACA DINAMO AR FI IN B CE MAMA DRACULUI MAI SCRIATI VOI , ERATI IN FALIMENT VAI MAMA VOASTRA SCRITI IN PRESA DE CE NU FRF SI LIGA NU ACCEPTA ODATA VAR SCRITI DE CORUPTII DIN FOTBAL SCRITI CA NU MAI AVEM NATIONALA DATORITA SMECHERIILOR DIN FOTBAL NEREGULILE CARE SE FAC IN ARBITRAJ,SI AVETI O GRAMADA DE SUBIECTE ,NU O ABURITI TOATA ZIUA DINAMO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  26 Octombrie 2020, 07:03

Exercitiu de logică elementară . Conform afirmatiei următoare : Dacă băieții sunt creioane și fetele sunt creioane atunci rezultă ca băieții sunt fete . Afirmatia este adevarată sau falsă ?

Vezi toate comentariile (142)
Comentează