FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu, mesaj emoționant după plecarea de la Dinamo: „Îmi plânge inima când scriu aceste cuvinte”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 18:26 / Actualizat vineri, 14 august 2020 18:44

Ionel Dănciulescu (43 de ani) a plecat azi de la Dinamo, fiind înlocuit în funcția de director sportiv de ibericul Rufo Collado.

Fostul atacant al lui Dinamo, care și-a vândut trofeele la licitație pentru strânge bani pentru echipă, a avut un mesaj emoționant pe Facebook în care a vorbit despre despărțirea de formația alb-roșie.

Îmi plânge inima, Dinamo, dar tu vei rămâne în sufletul meu!

M-am despărțit astăzi de Dinamo după mulți ani în care m-am dedicat în totalitate pentru culorile clubului, indiferent că am fost atacant, antrenor (vreo câteva etape) sau conducător pe banca echipei.Nu vreau să spun cuvinte mari, vreau doar să le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat zi de zi pentru cea mai frumoasă echipă din România: Dinamo

.Poate că nu am fost cel mai bun, nu am reușit să mă ridic la nivelul suporterilor, unici în România, dar am făcut totul cu pasiune și devotament pentru Dinamo.Îmi plânge inima când scriu pe telefon aceste cuvinte, dar sunt mândru că fac parte din istoria clubului Dinamo. Despre Dinamo nu voi vorbi niciodată urât, indiferent că voi fi in studiourile de la Digi, acasă sau pe stadion. 

Nu pot să-i uit pe suporterii noștri. Au ținut în viață Dinamo în plină pandemie și au reușit să salveze clubul de la retrogradare! Mulțumesc Dinamo pentru tot ce m-ai învățat, pentru toate trofeele și victoriile frumoase sărbătorite cu suflarea!
- Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu, retras cu forța

Sezonul 2013/2014 este ultima stagiune în care Dănciulescu a activat ca fotbalist, la Dinamo. Pe atunci, președintele "câinilor" era Constantin Anghelache. Acesta nu mai vedea cu ochi buni ca atacantul de 36 de ani la acea vreme să mai joace și i-a propus de mai multe ori un meci de retragere.Văzând că lui Danciu nu îi surâde ideea, Anghelache și Negoiță i-au oferit lui Ionel postul de director sportiv, cu ultimatumul că dacă nu acceptă va fi dat afară.

 Ce înseamnă Ionel Dănciulescu pentru Dinamo

  • 15 sezoane jucate- 3 titluri câștigate
  • 2 titluri de golgeter
  • 152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 1
  • 5 goluri în Derby de România, în poarta Stelei
  • 16 goluri în Cupele Europene. Al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu, 18 goluri, și Dudu Georgescu, 17 goluri
  • 41 de meciuri în Europa, este locul 2 all-time de prezențe în competițiile intercontinentale pentru Dinamo. Pe primul loc e Niculescu, cu 43 de jocuri

 

VIDEO Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Borcea are un mesaj pentru fanii lui Dinamo: „Fiți alături de ei! Echipa era în moarte clinică”

EXCLUSIV Spaniolii sparg banca! Supercampania de achiziții a lui Cortacero: Budescu e în capul listei

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
iulian1952
iulian1952  •  15 August 2020, 02:20

FIIȚI BĂRBAȚI ȘI MULȚUMIȚII LUI ZBURLEANU CĂ V-A SALVAT DE LA MATINEUL CU RAPIDUL-CRAU-CRAU . HALAL LEGENDE . SUPORTERI VĂ VOR UITA REPEDE . ,, Zburleanu nu a facut absolut nimic pentru fotbalul romanesc. L-a adus la nivelul cel mai jos din toata istoria Romaniei și a salvat-o pe Dinamo de divizia B " . FIȚI MÂNDRI FANI DDB-IȘTI .

creeperno
creeperno  •  14 August 2020, 22:52

Toti erau moale si toti vor fi inlocuiti

gido
gido  •  14 August 2020, 21:49
Postat de nicolaedobrin pe 14 August 2020, 21:37

Prunea de ce a fost dat afara? Si el tot moale era?

prunea a fost ''tare''... l-a dat afara pe rednic si dinamo ajuns pe locul 13 , retrogradabil!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează