FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Mihai Stoica, atacat de șeful Craiovei: „Gigi i-a dat drumul să emită, dar în două săptămâni nu mai scoate nicio vorbă! Îl pune la punct”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 09:12 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 17:06

Marcel Popescu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre rivalul său din Liga 1, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și l-a atacat pe acesta.

După ce MM Stoica s-a contract cu Sorin Cârțu și a fost ironizat într-o postare pe facebook a clubului oltean, oficialul FCSB este acum ținta lui Marcel Popescu, care i-a amintit managerului formației roș-albastre de momentul în care a lovit un fan cu pumnul și a făcut referire și la disputele cu Ion Crăciunescu.

„Am văzut îşi depăşeşte atribuţiile. I s-a dat drumul să emită, i-a dat drumul Gigi. Părerea mea este că în două sau trei săptămâni, MM nu va mai scoate o vorbă! Nu va fi pus la punct de noi, ci de Gigi. 

Eu îl cunosc pe Becali. E guraliv, dar nu a insultat lumea! El speculează și face asocieri, dar maniera în care îşi apără clubul MM nu-i convine lui Gigi. Becali și-a pus pielea la saramură... Eu nu cred că există un conducător de prim rang în fotbalul european care să fi coborât și să dea într-un suporter de-ai lui. Cu ceilalți, ne mai batem, sar pe tine, mai o furăm, mai o dăm, ne împărțim înjurături, palme și pumni. Bă, dar ca să te duci la un suporter... 

Modul lui de manifestare a depășit limita civilizată. A nu fi de acord cu ceva ai dreptul, a insulta în niciun caz. Dar a da într-un suporter e de neacceptat! Dacă era în fotbalul spaniol dispărea în secunda doi. Fotbalul se dezicea! Văd și reacția lui Cornel Dinu și a mai multora... Dar nu avem de cine să vorbim! Ce să comentăm? Mai avea puțin și-l lua la bătaie pe Nelu Crăciunescu. Se ducea în studio să-i explice cum e cu arbitrajul... Gata! ”, a declarat Marcel Popescu la Oltenia TV. 

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut din pușcărie în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!” 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Fanii FCSB și-au pierdut răbdarea: „Îl vrem pe Reghecampf înapoi!” » Amenințări pentru MM Stoica și jucători: „Dacă nu luăm titlul să își ia gentuța și să plece! Vai de soarta lor”

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Mihai Stoica: „E un fel de behăit de oaie. E normal să vorbești cu ciobanul-șef”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
suporterucv
suporterucv  •  22 Octombrie 2020, 18:18

Vom castiga titlul cu nr 5, dupa 30 de ani si cu cate un penalty primit la fiecare meci ! Asa sa ne-ajute D-zeu ! AMIN.

605586387036014
John Hardley  •  22 Octombrie 2020, 11:40

La cata pușcărie a făcut asta, la MM ma refer... E normal sa aibă tupeu. Acolo e adevărată scoala, școala vietii!!!

ge0x
ge0x  •  21 Octombrie 2020, 17:58
Postat de emil1986 pe 21 Octombrie 2020, 10:44

Esti prost de puti si mai si semnalizezi! Tipic suporterilor frustrati, evident cei mimamovisti.

A-ți trecut de jumatea terenului de 3 ori cu Dinamo. Daca nu primea clona pomana cuvenită ca la fiecare meci, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează