FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 5-2

Mihai Stoica atacă după înfrângerea lui FCSB: „Nu răspund unor lătrăi și reprezentanților unui club de-o vârstă cu Thiago Messi Roccuzzo. Universitatea Craiova joacă mâine”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 10:31 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 11:16

Mihai Stoica a reacționat în această dimineață după înfrângerea usturătoare a celor de la FCSB, 2-5.

Oficialul și-a apărat echipa și a comparat-o cu Manchester City, care a pierdut cu 5-2 cu Leicester, tot după ce a avut 1-0. Mai mult, MM Stoica i-a ironizat pe critici, în special pe Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova.

MM: „Universitatea Craiova joacă mâine, la Slatina”

„Două echipe au condus aseară 1-0, au marcat la 1-4 și au pierdut 2-5. Manchester City, cu Leicester (hat-trick Vardy) și noi cu Iași (hat-trick Cristea). Ei, acasă, în formulă completă. Noi, în deplasare, fără 10 titulari. 

Dacă au remarcat specialiștii prin emisiuni asta, eu îmi prezint scuzele. Dar poate n-au remarcat. Au remarcat altele și mulți suporteri steliști mi-au cerut să răspund avalanșei de jigniri emanată de cei sus-menționați, mai ales la Digisport. Sau celor de pe la Craiova. N-am s-o fac. 

Nu pot răspunde unor lătrăi care se gudură când mă văd și mă înjură după ce plec, după cum nu pot răspunde reprezentanților unui club de-o vârstă cu băiatul lui Leo Messi (n.r- 7 ani). Thiago Messi Roccuzzo pe numele complet. Universitatea Craiova are meci mâine. La Slatina. (nr. e vorba de Craiova din Liga 2, a lui Adrian Mititelu)

Aș accepta o polemică de bun simț doar cu oameni de bun simț, chiar dacă nu sunt din lumea fotbalului (gen Radu Paraschivescu) sau cu cei care au realizări apropiate de cele ale cluburilor la care am activat în peste 25 ani de carieră. Doar că, pentru a-i găsi în spațiul carpato-danubiano-pontic, e nevoie de mulți detectivi destoinici.

Octavian Popescu, la 17 ani, a jucat în 8 zile 4 meciuri. 90 minute în Liga 3, 40 cu FC Argeș, 90 în Europa League și 90 la Iași”, a fost mesajul lui Mihai Stoica pe Facebook.

Toni Petrea: „Este o perioadă dificilă, dar trebuie să strângem rândurile!”

 Îi felicit pe FCSB, au avut și ei o reușită joi seara. Prietenii lor pe care au mizat ați văzut că s-au calificat. Au făcut o alegere bună când s-au gândit ei așa la ajutoare, cu prietenia pe care au avut-o cu CFR campionatul trecut. Amărăciunea necalificării a fost așa, compensată cu satisfacția pe care au avut-o că s-a calificat CFR
- Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova, după FCSB - Slovan Liberec 0-2

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut din pușcărie în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, acuzat după umilința de la Iași: „De ce să ajungi să faci asta?

3 cifre care arată dimensiunea rușinii trăite de roș-albaștri: n-au mai pățit asta de 28 de ani!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
montgomerry
montgomerry  •  29 Septembrie 2020, 09:46

Uite cine vorbește de bun simț!?! Bai hamalule, tu nu poți vorbi decât cu Ana Maria, sunteți de aceeași speță.

iung811
iung811  •  28 Septembrie 2020, 22:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craiovenis
craiovenis  •  28 Septembrie 2020, 22:07

Cand ziceai ca joaca Steaua in liga a 3-a? Ca nu prea se intelege...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează