FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Cine sunt misterioșii moldoveni care împrumută muribunda Hermannstadt? „Vor contribui cu sume egale cu Anamaria Prodan”

Anamaria Prodan (dreapta) a decis să se implice financiar la Hermannstadt
Anamaria Prodan (dreapta) a decis să se implice financiar la Hermannstadt

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 20:13

Salvarea lui Hermannstadt vine și pe o axă de la Chișinău. Împreună cu Anamaria Prodan (47 de ani), în conducere mai intră încă doi cetățeni de peste Prut, ale căror prenume sunt Vitalie și Alexandru. 

Afacerea menită să salveze pe ultima sută de metri clubul Hermannstadt n-o are în prim-plan doar pe Anamaria Prodan. Împreună cu ea, în structura clubului mai intră încă doi cetățeni din Republica Moldova, ale căror identități sunt ținute deocamdată secrete. Prenumele lor sunt Vitalie și Alexandru. 

„Informația e corectă, dar, înainte să facem publice numele tuturor, aș prefera să mai așteptăm câteva zile, până se finalizează actele", spune Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii grupării sibiene. 

El subliniază că „banii de la toți trei vor intra etapizat, dar, în primă fază, doar Anamaria aduce 350.000 de euro. Ceilalți urmează să contribuie cu diferite sume începând cu 25 iulie. La final, fiecare dintre ei va veni însă cu sume identice în acest proiect".

„Își recuperează banii din drepturileTV. Dacă se salvează echipa!”

Surse GSP susțin că, de fapt, Anamaria Prodan împrumută acum doar circa 100.000 de euro, diferența provenind chiar de la ceilalți doi noi parteneri!

„De fapt, acolo nu e o investiție sau un plan de sponsorizare, ci doar se implică niște oameni care ajută clubul pe moment să iasă la liman, după care vor trebui să-și recupereze banii din drepturile TV, în situația în care Hermannstadt scapă de retrogradare. Aici va fi, de fapt, marea miză a celor trei în etapele care au mai rămas de jucat din play-out", explică un apropiat al grupării de pe Cibin.

Prima măsură: minus 25-30% la salarii

În plus, o primă decizie la nivelul echipei a produs deja semne de întrebare. Jucătorii și staff-ul au fost anunțați că, pentru sezonul viitor, clubul intenționează să diminueze contractele cu 25-30 la sută! 

Anunțul ni l-a făcut chiar Octavian Moraru, care s-a prezentat drept noul director sportiv al echipei", spune pentru GSP chiar unul dintre fotbaliștii de la Hermannstadt. Asta în condițiile în care românii din lot au salarii între 1.000 și 3.000 de euro, doar câțiva dintre străini, în frunte cu Debeljuh și Viera, ajungând la 5.000 – 6.000 de euro.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Motivul care ține echipa lui Mititelu departe de „Ion Oblemenco” » Explicația primarului Genoiu: „În condițiile astea, echipa din Liga 1 are prioritate”

Gigi Becali a dat toate detaliile despre o posibilă achiziție importantă la FCSB: „Nu îmi place să reîncălzesc ciorba, dar cu el e altă situație”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
22cea
22cea  •  04 Iunie 2020, 22:41
Postat de cpt.ahab pe 04 Iunie 2020, 22:21

Ție-ți lipsesc mult mai multe.

Ok creierul ?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iunie 2020, 22:21
Postat de Piramidon Quijote pe 04 Iunie 2020, 21:31

Mimao să vorbească de mână întinsă ... Nici măcar simțul ridicolului nu-l au ...

Ție-ți lipsesc mult mai multe.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Iunie 2020, 22:20
Postat de xqwerty pe 04 Iunie 2020, 21:24

E afacere privata ***. Afacere in care s-au alaturat cei pe care deja ii cunosti. Unde e mana intinsa? Cu cerseala sunteti voi cei de la dinamo. Ai creierul ala doar ca sa nu-ti ploua in gat.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează