FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

CLINCENI - FCSB 0-2. MM Stoica s-a enervat în direct! S-a certat cu Ion Crăciunescu: „Îmi dai tu lecții? Ai mania persecuției?” vs. „Hai să nu fim ironici!”

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 23:35 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 00:24

FCSB a câștigat pe final meciul cu Academica Clinceni, 2-0, iar Mihai Stoica, managerul general de la echipa roș-albastră, a avut o dispută aprinsă cu Ion Crăciunescu.

Oficialul celor de la FCSB și fostul mare arbitru s-au certat din nou, la doua săptămâni de la precedenta dispută.  Cei doi au avut un schimb dur de replici în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport, pe tema penalty-ului primit de Craiova în meciul cu Dinamo.

Mihai Stoica: „Marius Constantin a simțit mâna pe el și s-a aruncat. Pentru mine nu e niciodată penalty”
Ion Crăciunescu: „Dacă un jucător pune mâinile și îl îmbrățișează doar de formă, fără să-l deranjeze, în momentul când jucătorul din fața lui cade, el își retrage mâinile și rămâne în picioare. Nu cade peste el. Jucătorul lui Dinamo cade pentru că avea mâinile încordate”

Mihai Stoica: „Sunt foarte multe faze de acest gen. Am văzut multe situații în care nu s-a dat. Mai mult se dă decât nu se dă. Dar asta e părerea mea. Pentru mine nu e niciodată penalty”
Ion Crăciunescu: „Pentru tine, Memeule, nu e penalty. E părerea ta și o respect. Dacă ai argumente, ar fi mai bine”

Mihai Stoica: „Argumentul meu e că Marius Constantin se aruncă în față”
Ion Crăciunescu: „Cum se aruncă? De ce cade adversarul peste el? Ca să înțeleg”

Mihai Stoica: „Se împiedică de piciorul lui”
Ion Crăciunescu: „Cine pe cine împiedică?”

Mihai Stoica: „Hai că nu am chef să mă cert. Conduc... Niciodată nu îmi poate explica cineva ceva ce eu văd altfel. Când un jucător se aruncă, e galben pentru simulare! Vă aduc imagini cu astfel de faze la emisiunea următoare”
Ion Crăciunescu: Adu-ne, Memeule...  Că noi n-am fost la fotbal! Să ne povestești tu pentru că noi n-am fost arbitri, n-am fost la fotbal. Vino să ne povestești tu.”

Mihai Stoca: „Hai să nu fim ironici”
Ion Crăciunescu: „Atunci cum? Vii să îmi dau tu lecții” 

Mihai Stoica: „Să ne gândim că mai au și alții poate dreptate în anumite privințe”
Ion Crăciunescu: „Cine a spus că numai eu au dreptate? Ți-a spus cineva asta sau tu ai simțul persecuției tu”

Mihai Stoica: „La prima emisiune vă aduc faze cu ținere nesancționate. Câte vreți să vă aduc? 20-30. Câte vreți?”
Ion Crăciunescu: „Eu nu știu câte sunt?! Trebuie să îmi spui tu mie?

FOTO. Cele mai tari imagini din Clinceni - FCSB

Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
Clinceni - FCSB FOTO: Cristi Preda
+25 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Anamaria Prodan, anunț clar despre viitorului lui Reghecampf: „Este în discuții!”

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Mihai Stoica: „E un fel de behăit de oaie. E normal să vorbești cu ciobanul-șef”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
735681093223958
Ionel Potec  •  20 Octombrie 2020, 11:11

Bai mimisor la puscarie cind te lua unu in brate pe la spate nu te aplecai in fata? Bai dinamovisti prosti asta e mai penalty decit ala a lui man cu voi si decit al vostru la gonzalez i-a cautati voi faze cu luat in brate se mai sicaneaza dar nu se i-a in brate pina la urma l-a oprit sa alerge spre minge nu trebuie intensitate pt asta, bai prostilor memeul vrea sa mute atentia de la fcsb e specialist in asta vedeti greselile ptr fcsb cit de clare si de decisive penalty si eliminare in min 70 cu dinamo , neeliminare cu clinceni in min 75 si apoi vedeti greselile ptr craiova si cit de decisive au fost pe astra ii batea oricum cu ofsaid sau fara aia nu au trecut de jumatea terenului poate la sespsi au fost ceva probleme in rest nu, dinamo intr-o repriza jumate nu si-a creat nico-o ocazie mai periculoasa doar jumatati asa deci despre ce vorbim

1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  20 Octombrie 2020, 10:01

Mimi ar face bine sa-si vada de mucii lui pentru ca stim cine este si sa analizeze fazele de arbitraj de la FCSB, care a fost favorizata clar cu Dinamo, Clinceni si alte echipe. Nu este normal ca o persoana ca el sa reprezinte o echipa ca asta care a adus faima tarii. Nici nu merita sa fie bagat in seama pentru ca el este un exemplu negativ prin tot ce a facut si face. Dar in Romania noi prezentam doar persoane de genul asta la TV si in presa, iar apoi ne miram ca nu performam.

markksson
markksson  •  20 Octombrie 2020, 09:30

Nu-mi place MM de nici o culoare, dar aici cred ca are ceva dreptate. Craciunescu pare a fi cu capsa pusa din schimburile anterioare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close