FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Motivul care ține echipa lui Mititelu departe de „Ion Oblemenco” » Explicația primarului Genoiu: „În condițiile astea, echipa din Liga 1 are prioritate”

Articol de - Publicat joi, 04 iunie 2020 18:40

Edilul Craiovei, Mihail Genoiu, a lăsat astăzi de înțeles că șansele echipei lui Adrian Mititelu, U Craiova 1948 SA, de a juca pe stadionul „Ion Oblemenco” sunt reduse întrucât noul gazon n-ar suporta două meciuri la rând, la interval mai mic de două săptămâni. Iar regulamentul o favorizează pe CS Universitatea, formația din Liga 1.

Cererea lui Adrian Mititelu, ca echipa lui, U Craiova 1948 SA, să joace din sezonul viitor pe ”Ion Oblemenco”, va primi un răspuns din partea Primăriei Craiova în cursul săptămânii viitoare, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate. Însă primarul Mihail Genoiu nu pare să-i dea șanse de reușită în demersul său nici de data aceasta. 

Gazonul ține formația lui Mititelu departe

„Cartea tehnică a acestui gazon nu permite să se joace două meciuri în aceeași săptămână. În aceste tipuri de stadioane acoperite, așa cum este „Ion Oblemenco”, gazonul nu se simte foarte bine, indiferent de calitatea lui, aici e vorba de climat. E foarte solicitat la fiecare meci. Trebuie să existe o perioadă de două săptămâni de repaus. Acest lucru nu înseamnă că sunt împotriva ca cealaltă echipă din Craiova să joace pe acest gazon. 

Noi, Primăria, Consiliul Local, suntem iubitori de sport, de fotbal, indiferent de culoare, nu există subiectivism. Problema este ca lucrurile să fie de așa natură încât să nu afecteze suprafața, iar meciurile echipei din prima ligă să nu aibă de suferit, întrucât echipa din prima ligă are prioritate, așa cum este stabilit prin regulament. Există o posiblitate ca cele două echipe să joace pe același stadion, însă trebuie să se respecte regulamentele și depinde de importanța jocurilor celeilalte echipe”, a punctat în această după-amiază edilul Băniei.

Genoiu vrea două echipe în Liga 1

Genoiu a mai punctat că „se va lua în calcul solicitarea echipei din liga a 3-a dacă va fi cazul, așa cum s-a întâmplat și la meciul din Cupa României. De ce să nu ne dorim un meci între cele două echipe la nivelul Ligii 1? Îmi doresc ca orașul Craiova să aibă forța financiară să susțină două echipe de fotbal, este foarte importantă seriozitatea.”

Cu privire la gazonul hibrid instalat la finele anului trecut, el a mai spus că „arată foarte bine, a prins și câteva meciuri înainte de pauză și cred că se prezintă în condiții bune. A ieșit din mentenanța firmei și a intrat în a noastră, a Primăriei Craiova. Există doar câteva probleme mărunte, însă vor fi rezolvate”. 

VIDEO / Imagini de la primul antrenament al lui Cristiano Bergodi la Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Craiova:

Săptămâna viitoare, decisivă pentru U Craiova 1948: „S-ar putea decide dacă Mititelu poate juca pe stadionul Ion Oblemenco”

Două vești de ultimă oră despre Liga 1 și Cupa României: ce așteaptă FRF și LPF de la UEFA și de ce e blocat țintarul primei etape

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
328804227479954
Danut Ionescu  •  05 Iunie 2020, 14:40

ca suporter al universitatii am sustinut echipa indiferent de finantator inclusiv in era mititelu ek a fost singurul care a ingropat universitatea ptr a poza in victima acum vrea pe oblemenco e galgara pun pariu ca bu isi doreste decit sa fie bagat in seama in locul primariei as trimite public invitatia cu termene de plata incluzind datoriile inainte de faliment daca se bate cu pumnul in piept si doreste ii fie respectate drepturile ideal ar fi sa isi respecte obligatiile

915542705250791
Aurel Stana  •  05 Iunie 2020, 14:10
Postat de fabius_2014 pe 05 Iunie 2020, 14:06

La toate astea trebuie adaugate si datoriile catre autoritatile locale, de 4 milioane de euro, pe care le-a lasat pe societatea falimentata. Mult tupeu poate avea omul asta. Orice echipa care reprezinta Craiova o sa fie sustinuta de craioveni, dar niciodata o echipa patronata de Mititelu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

915542705250791
Aurel Stana  •  05 Iunie 2020, 14:10
Postat de Aurel Stana pe 05 Iunie 2020, 14:06

suferi de ura si gelozie ma mir cum dracu nu faci icter de la atata rautate

ia spune ma unde *** sant datoriile alea de tot vorbiti de ele demonstreaza cu acte nu minciuni ordinare

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close