FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Portretul FCSB post-pandemie » Concluzii dure după amicalul cu Voluntari! Cine s-a făcut de râs: „A fost efectiv umilit de Sanoh”

FCSB a pierdut amicalul cu Voluntari, scor 0-2
FCSB a pierdut amicalul cu Voluntari, scor 0-2

Articol de , - Publicat joi, 04 iunie 2020 15:57

Una dintre persoanele care au asistat la amicalul FCSB - Voluntari 0-2 face radiografia vicecampioanei pentru GSP: „Man și Coman produc fotbal, nu și Olaru și Oaidă, echipa n-are vârf, Filip e prea lent, iar Panțâru a fost umilit 45 de minute de Sanoh".

FCSB - Voluntari 0-2 a fost primul meci de fotbal disputat în România după ce pandemia de coronavirus a blocat orice competiție sportivă, nu doar confruntările din Liga 1. 

Amicalul jucat miercuri la prânz, în baza vicecampioanei din Berceni, a fost prima apariție a trupei lui Vintilă după ultimul meci oficial, cel cu Craiova, din 8 martie, câștigat de Tănase și compania de o manieră categorică, scor 4-1.

Amicalul nu doar că s-a jucat cu porțile închise pentru spectatori, dar a fost blocată și intrarea ziariștilor, la fel cum s-a întâmplat și astăzi, la Săftica, la duelul dintre Dinamo și Rapid

Cum FCSB nu a oferit niciun fel de detaliu despre prestația echipei, nici pe pagina de facebook, nici pe site-ul oficial, GSP prezintă astăzi concluziile uneia dintre persoanele care au asistat la toate cele 90 de minute ale partidei cu FC Voluntari, dar care a dorit să nu-și decline identitatea.

Bilele albe

  1. Bogdan Planici. „A jucat doar prima repriză, a fost extrem de sigur pe el, n-a avut ezitări, în general, în prestația lui nu s-a văzut absolut deloc faptul că n-a mai jucat de 3 luni". De fapt, stoperul sârb a fost și pe parcursul campionatului cel mai bun și mai constant jucător din sistemul defensiv al trupei lui Bogdan Vintilă.
  2. Man și Coman. „Sunt singurii care au produs fotbal în amicalul cu noi. Periculoși, au luat de câteva ori acțiuni individuale și doar ei au pus în pericol poarta noastră”. Florinel Coman a avut o bară în startul meciului, iar Man a ratat o bună ocazie, tot în prima repriză.

27 de goluriau fost produse de Coman și Man în acest campionat, primul a marcat de 11 ori și are și 8 assist-uri, în vreme ce Man a înscris de 6 ori și a oferit două pase decisive

Bilele negre

  1. Lipsa unui vârf veritabil. „Practic, FCSB n-a avut atacant. Tănase a coborât foarte jos pentru a primi baloanele și nu a jucat deloc rolul atacantului. După pauză a intrat Adrian Petre, dar formula FCSB-ului a conținut în a doua repriză mulți copii și nici jocul lui n-a fost relevant". Gnohere, atacantul de careu pe care FCSB încă îl are sub contract, a fost trimis în șomaj tehnic, ulterior nici n-a mai fost reprimit la antrenamente și el nu va mai face parte din echipă.
  2. Olaru și Oaidă. „N-au produs mai nimic important. N-au adus niciun plus ofensiv". Cei doi au avut rol de interi în sistemul cu 3 mijlocași centrali, poziție în care au mai evoluat. În momentul în care Valentin Crețu va fi bun de joc și va reveni pe postul de fundaș dreapta, Ovidiu Popescu va reveni în linia de mijloc și ar putea scoate fie pe unul dintre cei doi, fie chiar închizătorul.
  3. Lucian Filip. Caracterizarea sursei GSP e scurtă despre modul în care mijlocașul de 29 de ani a evoluat în amicalul cu Voluntari. „Lent, foarte lent, previzibil”.
  4. Panțâru. „În primele 45 de minute, nu doar că n-a avut nicio realizare în ofensivă, dar defensiv a fost efectiv umilit de Sanoh, căruia nu i-a putut face față absolut deloc. După pauză a evoluat Soiledis”. Gigi Becali a decis să renunțe de bunăvoie la alți doi fundași stânga din lot, sârbul Momcilovici, dar și Alexandru Stan.

336 de minutee frecvența la care Tănase a marcat în actualul campionat, are 6 goluri în 2.106 minute bifate

136 de minutee frecvența la care Gnohere a marcat în acest sezon de Liga 1, are tot 6 goluri, dar în numai 816 minute

FCSB, primul „11” la amicalul cu Voluntari
Vlad - Ov. Popescu, Planici, Nedelcu, Panțâru - Oaidă, L. Filip, Olaru - Fl. Tănase - Man, Fl. Coman

TREI piese au lipsit de la FCSB

Bogdan Vintilă a folosit toți jucătorii valizi pe care i-a avut la dispoziție, cu excepția a 3 fotbaliști, care sunt deocamdată indisponibili din motive medicale. Crețu s-a accidentat grav la genunchi, acum 3 săptămâni. A suferit o entorsă și e scos din calcule cel puțin până la 1 iulie, în vreme ce Moruțan s-a operat de deviație de sept, în urmă cu o lună. 

N-a fost folosit deloc nici stoperul Iulian Cristea, care a acuzat și el probleme medicale, dar în cazul său lucrurile nu sunt alarmante, însă staff-ul tehnic a dorit să-l menajeze.

Programul FCSB în primele 5 etape

  • CFR - FCSB 
  • FCSB - Gaz Metan 
  • Astra - FCSB 
  • FCSB - Botoșani 
  • U Craiova - FCSB

VIDEO. Dani Coman a spus de ce le-a refuzat pe Dinamo și FCSB: „Mi-ar fi făcut plăcere să lucrez cu Meme Stoica”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB - VOLUNTARI. „Șomerul” a fost cel mai bun din echipa lui Gigi Becali

Adrian Petre este noul „Bizon”! „Cifrele lui sunt foarte bune, este într-o formă excelentă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
dora
dora  •  04 Iunie 2020, 20:23

Fara Man si Coma, FCSBul e moartă...si victimă sigură la Cluj, duminica viitoare !

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  04 Iunie 2020, 20:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  04 Iunie 2020, 20:19

A fost umilit de Sanoh ... Păi atunci e umilit și de Tit , fiul lui Buh , fiul lui Abe , fiul lui Mui , fiul lui Ye , fiul lui Coib , fiul lui Anush ... Ca în Geneza ... Toți fiii oamenilor umilesc fecesebesua ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează