FOTBAL  »  Superliga  »  SPONSOR

EXCLUSIV După doi ani, Liga 1 își schimbă din nou sponsorul principal și denumirea! Suma pe care s-a făcut afacerea

FC Botoșani
FC Botoșani

Articol de , , - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 09:00

Zilele viitoare, Liga Profesionistă de Fotbal va anunța noul sponsor al competiției, tot o casă de pariuri, care va lua locul celor de la Betano.

Liga 1 își schimbă din nou sponsorul principal și denumirea oficială a competiției. După doi ani în care Betano a fost firma care-a dat numele principalei ligi din România, din această vară campionatul nostru se va numi „Liga 1 Casa Pariurilor, o marcă a celor de la Fortuna Entertainment Grup, care mai dețin și agenția Fortuna, tot de pariuri.

Anunțul oficial încă nu a fost făcut public, dar compania deținătoare de drepturi, eAD Interactive, ar fi semnat contractul. Din informațiile ziarului, anunțul urmează să fie făcut săptămâna viitoare, cel mai probabil pe 28 iunie, atunci când va avea loc și tragerea la sorți a noului sezon competițional. Suma noului contract cu societatea Fortuna este confidențială, dar conform unor surse din cadrul LPF aceasta se învârte în jurul sumei de 1,2 milioane de euro pe an.

Pe lângă noul parteneriat de imagine, cei de la Casa Pariurilor mai sponsorizează alte două competiții din fotbalul românesc, ambele în colaborare cu Federația Română de Fotbal.

În octombrie 2017, FRF a semnat un parteneriat cu Casa Pariurilor, care din acel sezon a devenit sponsor oficial al Ligii 2 și al Cupei României. Mai mult, Fortuna sponsorizează și echipa națională de fotbal a României.

Casa Pariurilor este prima companie de betting din România și singurul brand românesc care și-a început activitatea în urmă cu 12 ani, în 2007. În prezent are peste 750 de agenții active în 273 de localități. Mai mult, agenția este funcțională și în online-ul românesc din 2015 și în acest moment are peste 100.000 de jucătorii activi.

13.494 de case de pariuri stradale sunt în acest moment în România, conform unei cifre oferite ziarului de către Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

VEZI ȘI:

Craiova vrea să se întărească înaintea duelului din Europa League, cu FK Sabail: „Andrei Ivan vrea să vină la noi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
ray51
ray51  •  20 Iunie 2019, 06:23

Asta-i o suma ... modica. Taman buna pt salariile grase ale celor din administratia LPF.

caminero
caminero  •  19 Iunie 2019, 15:59
Postat de mr.ban pe 19 Iunie 2019, 11:28

Liga I Casa Pariurilor/Oroarea Marturiilor/Hai la noi in dulcea casa, /Unde punem fotbalul pe masa. Luptam, luptam, luptam si castigam/ Si toti banii sa-i pariem/Sarim pe ei pe mama lor/Si le luam banii copiilor. Hai cu egalarea/Noi si cu mizarea/Ai n-ai mingea tragi la poarta/Sa nu fie cota moarta. Si mai am un singur dor/Liga Campionilor/Romania-i 'cel' mai sus/Bag pariu si-apoi m-am dus.

România-i cea mai susă / Cîștigă cu cotă compusă / Și mai am un singur dor / La casa pariurilor / Să cîștig des și legal / Unu pauză, doi final! Ia mai mînați măăi, hăi hăăăăăăăăăi!

robotucigas
robotucigas  •  19 Iunie 2019, 13:46

Suporter sa nu mai fi! Cum sa mai crezi în fotbal când este condus de case de pariuri. Sa fim serioși! Gata cu fotbalul în România, se știe de la început cine-l ia. Oare că-ți bani își bagă în buzunare FRF sau LFP? Frate sa nu găsești sponsori calumea decât case de pariuri?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează