FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Scandal intern la Craiova! Un fost mare fotbalist al oltenilor ar fi cel care-i deranjează pe Bergodi și pe jucători

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 10:56 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:31

Fost jucător, căpitan și director sportiv al Craiovei, Silvian Cristescu (49 de ani) e cel mai vulcanic din anturajul conducerii. Iar surse din cadrul clubului CSU Craiova suspectează că el e cel vizat de acuzele tehnicianului italian, Cristiano Bergodi.

Deși Craiova tocmai câștigase al patrulea meci la rând în campionat, 2-1 cu Voluntari, Cristiano Bergodi nu s-a putut abține să nu sancționeze o anume atitudine din tribune.

E ceva aici care nu îmi place deloc. Jucătorii aud lucruri care nu-mi plac din tribune. Lumea vorbește că aici e un prost, dar am avut 11 meciuri, dintre care 10 victorii! Am pierdut doar 30 de minute cu CFR! Nu-mi place deloc când persoane din anturajul echipei vorbesc despre noi. Dacă ar fi suporteri și ne-ar înjura aș spune… dar sunt persoane din anturajul echipei
- Cristiano Bergodi

Antrenorul juveților nu l-a numit pe acidul critic al echipei, însă surse din anturajul clubului susțin că ar putea fi vorba despre Silvian Cristescu. Fostul jucător și căpitan al alb-albaștrilor, apoi, la un moment dat, chiar director sportiv, este bun prieten cu finanțatorul Mihai Rotaru.

„Il Capitano", cum mai este poreclit, stă întotdeauna la lojă și este cunoscut că având un temperament vulcanic. Iar sâmbătă s-a numărat printre puținii prezenți la „oficială", în condițiile în care conducătorii, în frunte cu Rotaru, președintele Sorin Cârțu și managerul general Marcel Popescu, au avut de-a face cu COVID-19 și sunt carantinați acum la domiciliu, după ce au părăsit spitalul.

„Nimeni dintre cei cu greutate din club n-a fost la meci. Eu am ieșit tot pozitiv la COVID și nu avem voie, nici eu, nici domnul Popescu. Domnul Rotaru abia a fost externat. Cine să vorbească? Sunt și eu surprins, nu știu", a reacționat Cârțu, la Digisport, asigurând totodată că va discuta și el cu Bergodi, în zilele următoare, ca să afle la cine exact a făcut referire. 

Ne pare rău că am ieșit din Europa. Eu sunt primul care a greșit, poate că am subestimat echipa aceea. A fost o rușine, am ieșit. Am jucat aici 11 meciuri și am câștigat 10 partide. Am făcut 30 de minute proaste cu CFR și zicea lumea că sunt prost. Parcă toată lumea de aici nu e mulțumită. Sunt persoane care vorbesc în continuare

Acum, dacă Dinamo Moscova a fost eliminată, ce?! Jucătorii se sinucid? Știu că am dezamăgit multă lume, mi-am asumat, am spus că eu sunt de vină, dar nu putem să vorbim mereu despre Georgia, Georgia, Georgia

- Cristiano Bergodi, antrenor Craiova

VIDEO Eugen Neagoe: „Eu nu-i dau telefoane lui Rotaru. Nu știu dacă mai are răbdare cu Bergodi”

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Liderul stă pe un butoi cu pulbere! Cristiano Bergodi, mai nervos ca niciodată: „Toată lumea spune că aici e un prost. Ceva nu-mi place deloc!”

Sorin Cârțu nu are milă de FCSB: „Să bage echipa de la meciul cu CFR ”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
915542705250791
Aurel Stana  •  20 Septembrie 2020, 18:58
Postat de bazinga pe 20 Septembrie 2020, 12:52

CORECT 100 % ! AI DREPTATE !

cum dealtfel si clubul vostru este tot un imposter vai mama voastra nu aveti demnitate absolut deloc va vindeti ieftin hahalelelor

suporterucv
suporterucv  •  20 Septembrie 2020, 14:25

Bergodi tata, nu-ti umple capu cu oracaielile lu Cristescu !! Silvian a fost un fotbalist bunicel si atat pt generatia lui, in niciun caz nu e vreun idol prin Craiova. Se gudura pe langa patron ca un motan nemancat si se crede intotdeauna ce nu e !!! Nu-l lua in seama sincer....nu reprezinta nimic in club. Si f bine ca e asa...asta ne-ar mai fi lipsit :(( Acum se aude si el cand nu sunt spectatori !!

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Septembrie 2020, 13:20

Cristescu nu a fost un mare jucator,nu mai mare decit cei din generatia lui.Sa ne intelegem bine el nu e vreun idol,nu cred ca au greutate cuvintele lui nu ca ar fi Bergodi la mijloc.Interesele clubului trebuie sa primeze iar Cristescu sa dispara din schema.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează