FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tensiuni între PCH și șefii lui Dinamo: „Dacă lingușitoarea Anamaria Prodan a avut o influență, este urât” » Jignesc un om din club: „Păstrat pe criterii de lins picioare și pupat mâini”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 07:38 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 12:22

Portarul Cătălin Straton (30 de ani) a debutat la FCSB după transferul de la Dinamo și a impresionat în victoria cu FC Argeș, 3-0, ceea ce a stârnit supărarea suporterilor lui Dinamo.

Fanii acționari ai lui Dinamo din Peluza Cătălin Hîldan au postat un mesaj dur pe pagina de Facebook în care au criticat decizia conducerii lui Dinamo de a-l lăsa pe Cătălin Straton să meargă la FCSB, pentru ca formația roș-albastră să își rezolve problema din poartă.

Cedarea lui Straton la FCSB înainte de meciul direct este o greșeală! Straton, cu bune și cu rele, este în momentul ăsta cu mult peste unul ca Ducan, căruia i-a luat locul. De acolo începe discuția. Practic, ăia aveau poarta goală și noi ne-am grăbit să le rezolvăm problema

Straton nu era încă liber să plece oriunde ar fi vrut el. Depindea de conducerea clubului, care s-a mulțumit să obțină un acord prin care portarul să nu mai pretindă cei 15.000€ pe care îi mai avea de primit din salariile restante. Cei care au în mâini soarta lui Dinamo ar trebui să țină cont și de unele sensibilități ale suporterilor. Dacă lingușitoarea Ana Maria Prodan a avut o influență în tranzacția asta, este cu atât mai urât
 – comunicat PCH

Cum s-a descurcat Straton la debutul pentru rivala lui Dinamo » Moment-cheie în prima repriză + nota din partea GSP

Comunicatul PCH a creat o tensiune și între fani, O parte dintre suporteri susțin că aceste probleme trebuiau discutate în sânul echipei și că acest comunicat nu trebuie publicat acum, înainte meciului foarte important cu Gaz Metan.

Atac și jigniri la adresa lui Marius Iorga

În plus, fanii lui Dinamo nu l-au uitat nici pe Marius Iorga, cel care conduce departamentul de scouting al clubului. Fanii l-au criticat și l-au jignit pe oficialul „câinilor”, cerându-le celor din noua conducerea să renunțe la serviciile sale.

Păi, degeaba te descotorosești de Bălănescu, dacă păstrezi în club umbra lui. Și nicidecum nu este păstrat pe criterii de competență, ci pe criterii de lins picioare și pupat mâini ale noilor stăpâni. De când au venit primii spanioli, Iorga s-a pus la dispoziția lor ca șofer. I-a plimbat peste tot, le-a arătat orașul și le-a șoptit la ureche cine ar trebui să plece din club. Așa a fost îndepărtat Dănciulescu, despre care spaniolii nu știau nimic, nici de bine, nici de rău.

Și dacă vor continua presiunile din partea lui Iorga pentru ca aceste rânduri să fie șterse, vom reveni și cu unele detalii despre comisioane și alte mânării prin care Dinamo a fost sufocată. Unii cred că odată cu mutarea de la Rin, vom scăpa de lipitori. Nu e chiar așa.

Comuniactul integral emis de PCH

 Straton să fie sănătos, dar ce facem cu Iorga? Ca să fie foarte clar de la bun început, Straton s-a descalificat prin trecerea la FCSB și mai ales prin atitudinea de tip Mihăiță Pleșan... Nu mai avea obligații față de club, dar avea o obligație morală față de suporteri. Să trecem la partea sensibilă, care pentru unii poate să pară un fel de fluierat în biserică. 

Tocmai de aceea e nevoie să citiți cu atenție. Am apreciat ce a fost de apreciat la noua conducere a clubului, dar atunci când apar greșeli e bine să atragem atenția. Și o vom face. Pe un ton cât se poate de civilizat. Nu săriți în sus! Știm că este o misiune delicată să atragi atenția la o greșeală de management a clubului, acum când toată lumea vrea să vadă doar lucrurile bune și foarte bune. Noi nu trebuie să fim lăudătorii sau aplaudacii conducerii. 

Vom sublinia de fiecare dată alegerile inspirate, transferurile sau, sperăm, performanța. Suntem optimiști în privința asta. Dar când apar mișcări greșite, cineva trebuie să o spună. Mai ales că putem învăța și din greșeli.Cedarea lui Straton la FCSB înainte de meciul direct este o greșeală! Ne așteptăm să apară replici de la cei care nu vor înțelege că nu vorbim aici nici de valoarea lui Straton, nici de vreo dorință ca el să rămână la Dinamo.Atenție! Vorbim strict de întărirea adversarului înainte de meciul direct. 

Să ne înțelegem bine, nu vorbim de păstrarea lui Straton! Respectăm decizia antrenorului.Unii vor spune că nu e mare ajutor pentru adversar. Nu este așa. Straton, cu bune și cu rele, este în momentul ăsta cu mult peste unul ca Ducan, căruia i-a luat locul. De acolo începe discuția.Practic, ăia aveau poarta goală și noi ne-am grăbit să le rezolvăm problema. Și aici vor sări unii și vor spune că dacă nu luau portarul de la noi, oricum luau altul. Ok, poate găseau unul chiar mai bun, dar pe bani, probabil bani mulți

Doar noi puteam să sărim cu pomana. Straton nu era încă liber să plece oriunde ar fi vrut el. Depindea de conducerea clubului, care s-a mulțumit să obțină un acord prin care portarul să nu mai pretindă cei 15.000€ pe care îi mai avea de primit din salariile restante.Cei care au în mâini soarta lui Dinamo ar trebui să țină cont și de unele sensibilități ale suporterilor. Dacă lingușitoarea Ana Maria Prodan a avut o influență în tranzacția asta, este cu atât mai urât.Să nu uităm că Mircea Rednic și-a pierdut jumătate din credit în ochii suporterilor, pentru o mișcare asemănătoare (transferul lui Gnohere). 

Să fim bine înțeleși, nu despre Straton e vorba acum, ci despre o greșeala de management. De la Dinamo, nici măcar autocarul, atunci când nu-ți mai trebuie, nu trebuie să ajungă la FCSB. I-am mai ajutat o dată, când a venit Gigi cu fularul lui Dinamo. Le-am dat aripi, iar noi am luat-o de-atunci la vale. Să trecem la Iorga. Aici chiar e delicată treaba și vor fi presiuni ca postarea să fie ștearsă. 

De obicei, pentru fraze ca cele ce urmează, se bagă la înaintare și ceva postaci. Este vorba despre o altă greșeală pe care nu o putem trece cu vederea: păstrarea lui Marius Iorga în Club. Omul lui Negoiță și mâna dreaptă a lui Bălănescu, fost reporter pe la Digi.

 Păi, degeaba te descotorosești de Bălănescu, dacă păstrezi în club umbra lui. Și nicidecum nu este păstrat pe criterii de competență, ci pe criterii de lins picioare și pupat mâini ale noilor stăpâni. De când au venit primii spanioli, Iorga s-a pus la dispoziția lor ca șofer. I-a plimbat peste tot, le-a arătat orașul și le-a șoptit la ureche cine ar trebui să plece din club. Așa a fost îndepărtat Dănciulescu, despre care spaniolii nu știau nimic, nici de bine, nici de rău. Să nu ne cereți să tăcem când sunt lucruri importante de spus. Nu ne vom opri până când nu va dispărea din club orice urmă și influență a celor care au dus Dinamo până la marginea prăpastiei. 

Și dacă vor continua presiunile din partea lui Iorga pentru ca aceste rânduri să fie șterse, vom reveni și cu unele detalii despre comisioane și alte mânării prin care Dinamo a fost sufocată. Unii cred că odată cu mutarea de la Rin, vom scăpa de lipitori. Nu e chiar așa. 

Spaniolilor li s-a explicat că Iorga nu mai are ce căuta la Dinamo, nici măcar ca șofer. Răspunsul acționarului majoritar a fost «Pe Iorga ne-am gândit să-l păstrăm»

VIDEO Victor Becali: ”Dacă Borcea este în spatele investitorilor de la Dinamo, nu mai vorbesc cu el”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Transferurile lui Dinamo l-au dat pe spate pe un idol al galeriei: „La ce lot au, ar trebui să se bată fără probleme la primele 3 locuri”

Pablo Cortacero recunoaște că nu este patronul lui Dinamo: „A fost o oportunitate în București” » Ce conducător ar putea pleca în scurt timp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
785333698247461
Laurentiu Barbulescu  •  21 Septembrie 2020, 18:34

Cred că lui Straton, spre deosebire de Nistor, nu I se poate imputa nimic. A fost șansa și norocul lui sa-și găsească de lucru după ce a fost dat afară de la Dinamo, în schimb suporterii au perfectă dreptate să critice cum au gestionat, actuala conducere această situație.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 Septembrie 2020, 17:14

straton a fost dat afara! nu inteleg de ce ar trebui eu sa te pup, cand tu imi dai cu parul in cap?? de dragul momentelor frumoase ? astora li s-a uscat creierul! omul ala are 3 copii acasa, sa isi sacrifice copiii pentru ei?? puneti-va in locul lui!

emil1986
emil1986  •  21 Septembrie 2020, 16:40

Frustrare maximă în rândul mimamoviștilor.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează