FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Frații Stoica au copilărit în Ghencea și au o favorită clară în războiul Gigi - Talpan: „Am crescut cu echipa lui Becali”

Articol de , - Publicat marti, 18 februarie 2020 12:13

Doi dintre cei mai populari kickboxeri români, Andrei Stoica (32 de ani) și Bogdan Stoica (30 de ani), au vorbit la GSP Live despre conflictul care a împărțit suflarea roș-albastră în două, CSA Steaua vs FCSB. 

Bogdan Stoica, cel care a jucat fotbal în copilărie la Sportul Studențesc și Steaua, a vorbit despre simpatia pe care o poartă pentru FCSB, echipa pe care o consideră continuatoarea Stelei. 

„M-am uitat la derby-ul Dinamo – FCSB. Suntem steliști amândoi, am copilărit în Ghencea. Când am început să deschid ochii, să mă uit la fotbal, am cunoscut Steaua lui Becali. 

Acum, că au fost conflictele care au fost, nu pot să consider Steaua Armatei ca fiind continuatoarea, pentru că nu are nimic demonstrat. Adevărul e undeva la mijloc. Merg cu FCSB, asta mi-a rămas întipărit în cap. Acum țin cu amândouă”, a spus Bogdan Stoica la GSP Live. 

Întrebat unde s-ar situa într-un eventual meci dintre CSA Steaua și FCSB, Andrei a spus că ar fi imparțial: „Sunt arbitru!” 

Andrei Stoica: „Mi se pare ciudat că nu se pot înțelege”

Andrei „Mister KO” Stoica e de părere că cele două parți ar trebui să ajungă la un numitor comun pentru încetarea acestui conflict 

„Mi se pare un scenariu total ciudat. Să fii la nivelul la care este domnul Gigi și cei din Armată și să nu poți să stai la o masă să te poți înțelege asupra unor aspecte care țin de istorie, nu de orgoliul personal...mi se pare total ciudat. 

Becali și Talpan sunt doi oameni capabili. Domnul Talpan are o funcție importantă, mă gândesc că este un om cu scaun la cap, mi se pare surprinzător că nu se poate ajunge la un consens. Poate sunt alte aspecte la mijloc pe care nu le știm noi” 

„Mai sunt unii prin Ghencea care țin cu Dinamo, Rapid, dar n-am putut niciodată să țin cu altă echipă”- Andrei Stoica 

 Citește și:

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Frații Stoica au comentat KO-ul încasat de Slavko Perovic: „N-a simțit nimic. A avut noroc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
761094350703709
Dinu Gabriel  •  19 Februarie 2020, 20:41

O întrebare redacției: De ce nu aveți și o căsuță cu marcaj negativ , de dezacord cu cel ce comentează? Păi pot exista și aprecieri negative, de contra, sau nu vă plac? Iar comentariul de regulă îl supuneți cenzurii...Hala drept la cuvânt , la replică mai știți voi să aplicați în jurnalism.....

761094350703709
Dinu Gabriel  •  19 Februarie 2020, 20:38

Trecând peste limbajul folosit de unii dintre voi, care cică țineți cu Steaua armatei, trebuie să pricepeți, să înțelegeți odată pentru totdeauna că, dacă nu era Gigi Becali, așa grobian cum e el, cu gură mare...STEAUA dispărea din fotbalul românesc...Steaua nu avea susținerea departamentală cum a avut Dinamo la început, echipa deja mergea cam slab, cu acei Păunești &Co. Doar mândria unuia ca Becali și mai ales banii lui au adus rezultate în ultimii ani. Când în anii 80 Steaua cucerea Europa, avea banii cu grămada de la armată, dar după 89 mai nimic. Uitați-vă la celelalte secții din club...La handbal...a căzut, la baschet..a căzut,...la rugby ...ce să mai zic..Iar de celelalte secții nici nu se mai vorbește...se târâie și ele pe ici pe colo...Și acum s-a găsit acest Talpan care efectiv trage armata într-un conflict mai mul din cauza orgoliului de cocoș procurist. Profită de conflictul permanent al li Becali cu justiția și câștigă numai din cauza asta. Nu vedeți că forurile internaționale vorbesc numai despre echipa lui Becali! Păi legea sportului și nu numai în România, interzic ca în sportul profesionism să joace echipe susținute de stat sau departamentele statului. Cum va crede cineva că Steaua armatei va juca în competiții mari internaționale? De fapt pe mine mă bate al gând...Nu cumva acest Talpan va transforma echipa . când va mai crește(dacă va crește), într-un club privat condus poate chiar de el și de unii potentați ce stau acum în umbră??? Sunt ceva dedesubturi

103798407052226
 •  19 Februarie 2020, 19:48
Postat de rocky2 pe 19 Februarie 2020, 12:37

Gigist inapoiat e pleonasm, sa fie clar!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close