FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Spionaj în hotel! De ce a fost scos din lot un jucător dinamovist înaintea derby-ului cu FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 13:23

Bogdan Gavrilă (27 de ani), liber de contract în acest moment, a povestit azi la GSP Live cum a fost scos din lot de Mircea Rednic înaintea unui derby FCSB - Dinamo. Mijlocașul a evoluat pentru „câini” în perioada 2014-2016.

 

„Am fost prins într-o seară că am ajuns acasă la ora 1. Era după un meci de Champions League și totul se întâmpla înaintea derby-ului Steaua - Dinamo. Am mai rămas 10-20 de minute în restaurant după ce am văzut meciul de Champions League. În perioada aia stăteam toți la hotelul Rin din Otopeni.

Am făcut jumătate de oră până acasă. S-a declanșat o nebunie apoi. Antrenorul a aflat de pe camere că am ajuns mai târziu. Complexul era păzit și cel care era acolo vedea cine vine și când vine. Neavând nicio vină, m-am dus acasă și m-am pus să dorm. Apoi am fost scos din lot. Era și Dinu Gheorghe cred atunci. După ce am fost scos din lot au început discuții despre mine că aș fi avut nu știu ce viață extrasportivă.

M-a chemat Rednic, i-am explicat care a fost situația. Dumnealui mi-a spus că e decizie de sus. Nu l-am întrebat de unde de sus. Mi s-a spus că am ajuns târziu. Eu așteptam tot meciul cu Steaua tot anul. Presa nu aflase nimic. În mintea mea s-a indus ideea că Rednic are ceva cu mine, poate și eu am avut o atitudine sfidătoare și uite așa s-a ajuns la despărțirea de Dinamo”, a declarat Bogdan Gavrilă la GSP LIVE. 

bogdan gavrila mircea rednic
Bogdan Gavrilă și Mircea Rednic

40 de meciuri în Liga 1 a jucat Gavrilă pentru Dinamo, reușind și 4 goluri

Citește și:

EXCLUSIV Acuzat că e „sclavul lui Becali”, Eugen Neagoe a reacționat într-un dialog cu trimisul GSP în Marbella

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cobra_z
cobra_z  •  27 Iunie 2019, 14:38

era in ascensiune de forma cand brusc a disparut in lot...apoi a jucat la Petrolul...asta e...greselile din tinerete te ajung la batranete...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează