FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Gică Hagi l-a redesenat pe Rivaldinho: brazilianul cu CV anonim a ajuns printre cei mai eficienți atacanți din Liga 1

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 09:58

VIITORUL // Gică Hagi l-a luat pe Rivaldinho (24 de ani), atacant cu un CV de anonim, și l-a transformat într-unul dintre cei mai eficienți marcatori din Liga 1.

Rivaldinho a fost văzut toată viața drept copilul lui Rivaldo, omul care a câștigat Balonul de aur în 1999. Dar în tricoul Viitorului își face de la etapă la etapă un nume propriu! Și asta datorită antrenorului-patron Gică Hagi!

Atacantul de 24 de ani a marcat în acest sezon de Liga 1 șase goluri în zece partide, acesta fiind până acum cel mai bun sezon din cariera tânărului brazilian. 

Rivaldinho a ajuns la Viitorul sezonul trecut, după o încercare ratată în Bulgaria, la Levski, unde a marcat un singur gol în 12 partide. 

Practic, în momentul în care Gică l-a adus, nimic nu părea să-l recomande. Înainte de Levski, Riva jucase la Dinamo, unde a marcat doar 5 goluri în 30 de meciuri de Liga 1. Adică un gol la șase meciuri. 

Singurul moment glorios în tricoul lui Dinamo a fost în Europa League, contra celor de la Athletic Bilbao, 1-1, la București, când Rivaldinho a reușit un trasor de la aproximativ 30 de metri.

 În rest, până să ajungă în România, Riva a fost plimbat pe la diverse echipe obscure de ligi inferioare din Brazilia mai mult pentru publicitatea pe care o oferă prezența în tribune a celebrului său tată.

VIITORUL // Gică Hagi l-a redesenat pe Rivaldinho: brazilianul cu CV anonim a ajuns printre cei mai eficienți atacanți din Liga 1

800.000 de eurovalorează Rivaldinho în acest moment, având cea mai bună cotă din carieră

5.000 de eurocâștigă Rivaldinho la Viitorul

Se întreține singur! 

Cu toate că Rivaldo a câștigat sume foarte mari de bani în cariera sa glorioasă pe la cluburi gen Barcelona, AC Milan sau Olympiakos, fostul campion mondial nu îl ajută deloc cu bani pe fiul său, Rivaldinho. 

Atât oficialii celor de la Dinamo, cât și cei de la Viitorul au fost impresionați de stilul de viață modest, raportat la pretențiile fotbaliștilor, pe care îl are Rivaldinho. Acesta își calculează împreună cu soția foarte atent fiecare euro câștigat astfel încât să reușească în fiecare lună să pună bani deoparte

Match Preview Viitorul - FCSB:

  • Sursă foto: sportpictures.eu

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Gică Popescu, dezvăluiri despre cum e să lucrezi cu Gică Hagi: „E un perfecționist! În 6 luni ne-am certat mai mult ca în 30 de ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
florinviorel
florinviorel  •  12 Decembrie 2019, 13:46

Autorul articolului nu are proprietatea termenilor. Jucatorul aflat in discutie nu a iesit din anonimat.

bodrin
bodrin  •  12 Decembrie 2019, 11:40

A ajuns golgheter în liga 1 din România...adică tot anonim!

parpalache
parpalache  •  12 Decembrie 2019, 11:30

Numai marii "specialisti" Scornel Dinu si Danut Lupu nu il agreau!Ce,se compara cu ei?Iar yesman-ul ala de Miriuta...l-a scos din lot!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează